reklama
Corin
Mama Trójki :)
Jejku marzenka, jak na to patrzę to mi sie chce płakać..zawsze cos mi sie musi przytrafić! ciekawe ile teraz bede czekać na ta plytę, żeby to naprawić..
Corin, widzisz intuicja cię nie zawiodła..wykuruj Sebka innym sposobem, antybiotyk "w razie czego" to nie byłoby dobre rozwiązanie ale dobrze że już się lepiej czuje..
Maqnio kochana nasza..nie dziwię się że ma juz wszystkiego dosyć..ale bądźmy dobrej myśli
dziś stwierdziłam ze wróżki to by ze mnie nie dalo hehe.. koleżance wróżyłam synka (sobie zresztą też) a mamy dziewczynki obie a trzeciej koleżance wróżyłam córeczkę (jest w 10 tyg) więc pewnie będzie miała synka...
Mnie wróżyłaś córe - zobaczymy czy synek bedzie ;-)
emkamek, dzięki za rady. :*** Euforbium znam, pisałam wczoraj ze mamy to sprawdzone i że chce dziś kupić ;-) Jak będę w aptece to kupię też szalwię i bedę robić mu inhalacje
W nocy znow mielismy akcję... Ponad godzinę zbijalam Młodemu temperaturę. Za 20 minut dzwonię do przychodni. Niech go jeszcze tam obejrzą...
Żeby było śmieszniej, córa wstała z takim kaszlem jakby płuca chciała wypluc :-(
Mąż mi w nocy powiedział, że szykuje się na to że nie pojada wogóle. Najwyzej przepadną nam zaliczki... i powiem wam że mi ulżyło, jakoś sie uspokoiłam. Teraz tylko liczy się żeby Sebka wyprowadzic z choroby, a czas pelni drugorzędną rolę.
A co mi się śniło??
hahahahahaha
Śniło mi się że jechałam furmanką, Wydrussia była furmanem, a Dodi ciągle myła środek furmanki Obok mnie siedziała mailuj, cichutka taka i tylko sie uśmiechała, a z drugiej strony Orchidea nadawała jak nakręcona. I wszystkie śmialyśmy się aż do łez, tylko nie pytajcie o czym gadałyśmy, bo zupełnie nie pamiętam, hahahahaha
Ostatnia edycja:
mailuj
Fanka BB :)
To pewnie pójdę Laseczki moje:-) Ciekawośc zwycięży no i nigdy nie byłam u kobiety-gina. Choć słysząc opinię na temat kobiet w tym zawodzie nie jest najlepiej. Ale to dopiero jutro. Dzisiaj poznamy Nicolę Emkową w końcu. Miłego Dnia :-)
Anula1989
witam:-)ja na chwile, juz sie umalowalam, wyprostowalam wlosy i zaraz jae do rodzicow(oby ie bylo ojca), bede wieczorem;-)
mailuj, idz ja tez tyle czekalam panstwowo i szkoda gadac ale chociaz jestem pewna ze chlopak i wszystko dobrze;-)
emka trzymam kciuki;-)
corin idz do innego lekarza, maly sie tylko meczy:-(
Urodziła dziecko jak miała 12 lat! Dzisiaj ma 23 i jest babcią! JAK TO MOŻLIWE? - Ludzie - Papilot.pl a ja sie martwilam ze mam 22 lata i w ciazy nie dam sobie rady
milego dnia zycze:-)
mailuj, idz ja tez tyle czekalam panstwowo i szkoda gadac ale chociaz jestem pewna ze chlopak i wszystko dobrze;-)
emka trzymam kciuki;-)
corin idz do innego lekarza, maly sie tylko meczy:-(
Urodziła dziecko jak miała 12 lat! Dzisiaj ma 23 i jest babcią! JAK TO MOŻLIWE? - Ludzie - Papilot.pl a ja sie martwilam ze mam 22 lata i w ciazy nie dam sobie rady
milego dnia zycze:-)
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Własnie zadzwoniłam do przychodni. Od 8 jest rejestracja i wyobraźcie sobie, ze Młody zalapał sie jako ostatni pacjent! Od 15 minut rejestrują, nie rozumię tego...
Veronique1986
Ja tez bylam sceptycznie nastawiona do kobiet ginekolozek ... ale teraz mojej Pani doktor M w zyciu bym nie zamienila na innego lekarza... BARDZO MILA SUPER !!!
Chcialam Wam jeszcze napisac bo Maqnio napisala ze dzisiaj bedzie ostatnie badanie rano .... i sprawdza jak wyglada szyjka wtedy zadecyduja ... ok 11
Chcialam Wam jeszcze napisac bo Maqnio napisala ze dzisiaj bedzie ostatnie badanie rano .... i sprawdza jak wyglada szyjka wtedy zadecyduja ... ok 11
Dzień doberek kochane i bąbelki Wasze :*:*:* Jej ja znów od 2.30 nie spałam ale zasnęłam przed 4tą dzidzia tak kopała,że aż raz to krzyknęłam ałaaa a mój się wystraszył i usiadł na łóżku 1sze co dotknął brzucha i mówi wszystko dobrze ?? ,,,
Właśnie jem sniadanko i się śmieję jak głupia ze snu Twojego Corin Tak no z tym nadawaniem moim to by się zgadzało,ale furmanką hahhaah No a z Sebkiem idź no pewnie,że lepiej jak jeszcze ktoś na niego spojrzy
Mailuj to ja pod koniec lipca zabieram Cie do Rybnika na porodówkę
oszqrde wreszcie się odezwałaś !!!Gdzie Ty się podziewałaś !!!
Veronique jak coś tylko będziesz więcej wiedziała daj znać !!
A psoteczka już po glukozie siedzi z mężem i czeka 2godzinki... smakowało jej jak lemoniada słodka (wpuściła połowe cytrynki) wszystko było ok tylko odjechała jak jej krew pobierali i wkońcu z palca jej pobrali...
Właśnie jem sniadanko i się śmieję jak głupia ze snu Twojego Corin Tak no z tym nadawaniem moim to by się zgadzało,ale furmanką hahhaah No a z Sebkiem idź no pewnie,że lepiej jak jeszcze ktoś na niego spojrzy
Mailuj to ja pod koniec lipca zabieram Cie do Rybnika na porodówkę
oszqrde wreszcie się odezwałaś !!!Gdzie Ty się podziewałaś !!!
Veronique jak coś tylko będziesz więcej wiedziała daj znać !!
A psoteczka już po glukozie siedzi z mężem i czeka 2godzinki... smakowało jej jak lemoniada słodka (wpuściła połowe cytrynki) wszystko było ok tylko odjechała jak jej krew pobierali i wkońcu z palca jej pobrali...
balkan
Witam porannie brzuchatki!
Corin, jak czytałam o planach wyjazdu Sebka i Twojej walce z Jego choróbskiem, to nie byłam zbyt optymistycznie nastawiona - takie nie do końca wyleczone g* może niestety mieć potem przykre konsekwencje - oczywiście strasznie szkoda, że Mała też zaczyna prychać, ale chyba lepiej stracić zaliczkę.... szkoda tego wyjazdu, ale choroby nigdy w czas nie trafiają..... dobrze, że idziesz do innego lekarza, bo mnie dziwi, jak łatwo lekarze przepisują teraz antybiotyki - i to takie silne!!! Mam jednak nadzieję, że Młode się wykurują i w sobotę rześkie i zdrowe zapakują na narty....
cały czas trzymam kciuki za Maqnio - mam nadzieję, że wszytko będzie w porządku.....
Mailuj, ja bym poszła, co Ci szkodzi....
Corin, jak czytałam o planach wyjazdu Sebka i Twojej walce z Jego choróbskiem, to nie byłam zbyt optymistycznie nastawiona - takie nie do końca wyleczone g* może niestety mieć potem przykre konsekwencje - oczywiście strasznie szkoda, że Mała też zaczyna prychać, ale chyba lepiej stracić zaliczkę.... szkoda tego wyjazdu, ale choroby nigdy w czas nie trafiają..... dobrze, że idziesz do innego lekarza, bo mnie dziwi, jak łatwo lekarze przepisują teraz antybiotyki - i to takie silne!!! Mam jednak nadzieję, że Młode się wykurują i w sobotę rześkie i zdrowe zapakują na narty....
cały czas trzymam kciuki za Maqnio - mam nadzieję, że wszytko będzie w porządku.....
Mailuj, ja bym poszła, co Ci szkodzi....
dzień dobry
jestem po usg
niestety, ale jest jakaś niewielka asymetria w zastawkach czy jakoś tak, lekarz mówił, że to nic poważnego, ale muszę jechać na echo serca do Rudy Śląskiej
w poniedziałek mam się zgłosić do przychodni i dostanę skierowanie
powiedział, że broń Boże mam się nie martwić, bo poza tym wszystko super
wierzę mu, bardzo mu zależało na dokładnym badaniu, bo miał mi robić usg 15 min, a oglądał serduszko prawie godzinę, aż mnie plecy bolały od leżenia
jestem po usg
niestety, ale jest jakaś niewielka asymetria w zastawkach czy jakoś tak, lekarz mówił, że to nic poważnego, ale muszę jechać na echo serca do Rudy Śląskiej
w poniedziałek mam się zgłosić do przychodni i dostanę skierowanie
powiedział, że broń Boże mam się nie martwić, bo poza tym wszystko super
wierzę mu, bardzo mu zależało na dokładnym badaniu, bo miał mi robić usg 15 min, a oglądał serduszko prawie godzinę, aż mnie plecy bolały od leżenia
reklama
Witam ranne ptaszkija tez dzis jak na mnie to wczesnie wstalam bo przed 7,musialam isc na ta morfologie i mocz zaniesc ,ale juz wrocilam ,kupilam rybke na obiadzik mniam,Veronique bardzo mocno trzymam kciuki za Maqnio,