reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry Słoneczka:)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi… Dobrze, że kobiety w ciąży mają tam pierwszeństwo, bo ludzi tyle, że szok… Oczywiście nie była bym sobą, gdyby nie zjechała tam… Szkoda gadać. Siostra, mam nadzieję, że Ty lepiej to zniosłaś:) Ciekawe jakie będą wyniki, bo nerka mnie tak napierdziela, że spać nie mogę…

Em_ka, ja też lubię literaturę faktu:) Magisterkę pisałam o stosunku Polaków do Żydów w czasie II WŚ. Właśnie czekam na premierę książki Grossa. Kocham historię:)

Co do mówienia do teściowej ,,mamo”, to moja teściowa od kiedy się zaręczyliśmy mówiła do mnie ,,córunia”, więc mi też jakoś było łatwiej, ale nigdy nie mówię mamusia, mamusię mam jedną;) A teścia nie mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mała ma bardzo głęboko żyły. Wiec od małego za każdym razem pobierają jej krew z wierzchu dłoni. Ale to tez chyba zależy od podejścia rodziców. Słyszałam na własne uszy, jak "mamusia" mówiła to swojego dziecka, że jak nie bedzie grzeczne, to pójdzie na pobranie krwi. No a później mamy efekt.
A co do teściowych, ja mam drugą i mówię do niej mamo. Ale my nie widujemy się często. ;-)

Dziewczyny, mam pytanie, czy Wam wszystkim wycieka juz siara z piersi? Bo ja dochodzę do 23 tyg. i nic. Pewnie znów skończy się u mnie na butelce. :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie mamuski , tez dzisiaj byłam oddac krew i mocz kolejka kilometrowa za tonie ma przywilejów czy w ciązy czy nie ale za to mi sie fajnie stało rozmawiałam z kobieta co jest w ciazy na dniach w piatek jedzie do szpitala do Bielska na cesarke , ciezarne kobiety zawsze znajda temat do rozmowy i jakos czas szybko zleciał nam :-),Jutro tez ide do lekarza do kontroli
Mi nigdy nie chce sie z rana jesc wmuszam w siebie za to duzo pije to moze dla tego za to po połodniu mi sie chce wtedy wymyslam róznosci

Dzisiaj piekna pogoda to chyce sie za okna pomyc bo nie widac juz przez nie hehe

Marzenko, nie przemęczaj się przy myciu tych okien.

Gocha, myślę, że z tym wyciekaniem, to sprawa indywidualna, jeszcze Ci zacznie lecieć;)

Foczusia, to Wy już poważne zakupy robicie, jej! :)

reklama
Do góry