reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Mi tam Gincio dał instrukcję jak to badanie ma wyglądać i ile mam tego wypić...także już sama nie wiem:-D Zobaczymy jak to będzie...może nie zwymiotuję:D:-D

reklama
Hello Dziewczyny,
to ja do Was dołączę.... gardło mnie cały czas boli, ale do lekarza dopiero na jutro rano był termin.... :( na szczęście nie mam gorączki....

w każdym razie znowu dziś mnie czeka cały dzień w łóżku.... :(

co do książek, to ja lubię literaturę współczesną, ale raczej lżejszą.... ostatnio mój mąż w ramach edukacji kupił tata@home - oj zdecydowanie nie polecam - gniot w stylu Niani w Nowym Jorku.....

Gocha hihihi nie no jakoś zniosą te dzieciaczki nasze to świństwo słodkie ;) a była w przychodzni mama z córeczka tak ok.5 latek matko jak płakała ta mała :-( we trzy ją trzymały a mała krzyczała boli i boli zostawcie mnie :-( echhhh
Foczusia mój to mi mówi tylko zrobić takie badanie i takie i już :-D a resztę laborantki już pytam,ale zadzwonie później do cioci ona jest laborantką i zapytam czy 50ml może być :tak:
balkan bidulko no jak mus leżeć to mus :( chociaż pogoda coraz ładniejsza za okienkiem ,,,ale jeszcze się nacieszysz słoneczkiem ;) kuruj się i wygrzewaj... :*

A to ja tak nie mam Orchidea;-) Mi lekarz zawsze mówi wszystko dokładnie co i jak...zresztą czasami mam wrażenie, że traktuję mnie bardziej jak swoja córkę niż pacjentkę;-) Dobrze, że trafiłam na tego lekarza, bo jest naprawdę super:-) I ma duuuże poczucie humoru...co bardzo sobie cenie w ludziach;-)

No w sumie to co on mi powie więcej na temat morfologii ??? Wyniki są ok więc loozik mocz też był jak narazie ok.. a krzywa cukrowa..no on specjalizuje sie w innej dziedzinie więc wole z laborantką pogadać o tym ,,,no ja to jakaś inna jestem hahaha

Moja córka nigdy nie płakała przy zastrzykach. :-) Ale też nigdy nie robiła np. scen w sklepach, że coś mamy jej kupić. Ostanio bylam świadkiem takiej sceny w sklepie. Matka nie mogla poradzić sobie z płaczącym 3-latkiem i dosłownie wyniosła go ze sklepu. Masssakra :szok:

No pewnie lekarz taki jak ginekolog dobry w ciąży to podstawa... miła atmosfera to też plus wizyty.. jak mi sie nie chce iść :( no ale muszę kurdeeeee
Ano widzisz Gocha no rózne dzieci są ja tak pomyslałam,że jak ta dzidzia bała sie z żyły pobrać to nie mogli jej z paluszka ???? Może by to lepiej poszło im bo aż sie zanosiła no :(:(

Ja do gina idę jutro. Będę akurat w 23 tyg. Ciekawe, czy dostanę kwiatka z okazji Dnia Kobiet? ;-)

Dobra Brzucholinki, trzeba się chyba wziąć do roboty. Tym bardziej, że prędkość i wydajność mojej pracy spada proporcjonalnie do wielkości mojego brzuszka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Orchidea, myślę, że to nie dzieci są różne, tylko rodzice różnie je wychowują....

ja też idę jutro do gina na USG połówkowe - już tak chcę tego swojego leniuszka zobaczyć - leniuszka, bo ostatnio chyba wyłącznie śpi.... :)

Do góry