Corin
Mama Trójki :)
Nasmażyłam tego że hej.... Z podwójnej porcji młodzi zabrali w sumie 80 do szkoły (po 2 dla każdego w klasie+ dla pani), 20 mam spakowane do taty i jeszcze góra została na popołudnie jak kumpela wpadnie - horror. Wyleczyłam się z pączków na jakiś czas A i nie robiłam oponek tylko pączki takie o średnicy 4-5 cm... Więc sobie wyobraź ile tego jest....
Ja miałam 2 porody z oxytocyną. Pierwszy - bo już było 2 tyg po terminie a synuś się zaparł ze zostaje, a drugi bo wpadłam do szpitala i oświadczylam, że nie wyjdę dopóki mi córy nie wyjmą Wspominam to tak dobrze :/ że teraz nie ma opcji, bedzie cesarka. Więc chyba faktycznie cos jest na rzeczy z ta oksytocyną, ale nie chce eksperymentować i próbować bez ;-)
Zgadnijcie kto za 4 dni będzie mial półmetek ciąży??
Ja miałam 2 porody z oxytocyną. Pierwszy - bo już było 2 tyg po terminie a synuś się zaparł ze zostaje, a drugi bo wpadłam do szpitala i oświadczylam, że nie wyjdę dopóki mi córy nie wyjmą Wspominam to tak dobrze :/ że teraz nie ma opcji, bedzie cesarka. Więc chyba faktycznie cos jest na rzeczy z ta oksytocyną, ale nie chce eksperymentować i próbować bez ;-)
Zgadnijcie kto za 4 dni będzie mial półmetek ciąży??
Ostatnia edycja: