reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Możliwe ze to ruchy pisałam wyzej ze po pierwszych ruchach przez jakis czas byl spokoj i zarazem panika z mojej strony i tak pare razy ,no ale coż taki juz urok macierzyństwa:sorry2:

reklama
To tak ma być?:-) Bo ja też na początku zaczęłam panikować, że to się nie powtarza, ale myślałam, że z ruchami jest tak, że jak się zacznie to się to później codziennie powtarza:-)

O jak dobrze...to może ja już pierwsze ruchy mam za sobą, ale o tym nie wiem...hahaha:-D Boże jaka ja jestem ułomniasta:-D
Widzę, że termin też masz podobny;-) Nie wiem jak Ty, ale są chwile kiedy już panikuje na samą myśl o porodzie:-D
Płeć już poznałaś margerita??;-)

To już trzecie;-) Ja dopiero pierwszy raz jestem w ciąży to może dlatego jestem takim laikiem w tej dziedzinie:-D
Ja płeć może poznam na początku marca;-) Mam takie pytanko...czy po cesarce karmiłaś piersią??;-)

Dzień doberek ...
U mnie jako tako ... czasami zdazaja sie bole brzucha jak nam iesiaczke lecz mijaja ... czeste klucia i tak wkolko :)
WCZORAJ poczulam ruchy !!!! Takie hmmm mizianie szybkie bardzo i trwalo moze z poltorej sekundy NIESAMOWITE !
Niedlugo ja wstawie zdjecie swojego brzuszka... :) troszeczke urosl a poza tym staram sie co tydzien sie mierzyc ...
Hmmm no i robilam badanie krwi wczoraj troche hemoglobinka mi spadla... i to mnie martwi bo wyniki od tych z przed 2 miesiecy sie roznia i to sporo .. wtedy mialam hemoglobiny ... 13 a teraz mam 11,9 hmmm iza to duzo ... krwinek bialych ale pani doktor powiedziala ze te wyniki sa wystarczajace... :)
Calujeee !!!!

Veronique mi też drugie badanie wyszło gorzej, tak samo hemoglobina mi spadła...ja mam dodatkowo jakieś bakterie, ale już to leczę;-) Mnie za te krwinki i bakterie gincio do urologa mnie skierował:-D Oby to nie było nic groźnego, bo widząc mine mojego gincia to nie za wesoło, ale nie poddam się:-D Twarda ze mnie sztuka...hahaha:-)

No juz jestem w sklepie byłam ..tak karmiłam piersią córkę 7 miesiecy syna 13 ;-) Veronique gratuluje ruchów .
A co do spadku pewnych wartości w morfologii to całkiem normalne ja za każdym razem musiałam wspomagać sie żelazem .

Ostatnia edycja:
reklama
Margerita a powiedz czy poprzez karmienie piersią Twoje brodawki się jakoś zmieniły??? Chodzi mi o to, czy na zawsze zostają już takie "wyciągnięte":-D Wiem, że to przygłupawe pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi;-)

Do góry