reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Możliwe ze to ruchy pisałam wyzej ze po pierwszych ruchach przez jakis czas byl spokoj i zarazem panika z mojej strony i tak pare razy ,no ale coż taki juz urok macierzyństwa:sorry2:

reklama
To tak ma być?:-) Bo ja też na początku zaczęłam panikować, że to się nie powtarza, ale myślałam, że z ruchami jest tak, że jak się zacznie to się to później codziennie powtarza:-)

O jak dobrze...to może ja już pierwsze ruchy mam za sobą, ale o tym nie wiem...hahaha:-D Boże jaka ja jestem ułomniasta:-D
Widzę, że termin też masz podobny;-) Nie wiem jak Ty, ale są chwile kiedy już panikuje na samą myśl o porodzie:-D
Płeć już poznałaś margerita??;-)

To już trzecie;-) Ja dopiero pierwszy raz jestem w ciąży to może dlatego jestem takim laikiem w tej dziedzinie:-D
Ja płeć może poznam na początku marca;-) Mam takie pytanko...czy po cesarce karmiłaś piersią??;-)

Dzień doberek ...
U mnie jako tako ... czasami zdazaja sie bole brzucha jak nam iesiaczke lecz mijaja ... czeste klucia i tak wkolko :)
WCZORAJ poczulam ruchy !!!! Takie hmmm mizianie szybkie bardzo i trwalo moze z poltorej sekundy NIESAMOWITE !
Niedlugo ja wstawie zdjecie swojego brzuszka... :) troszeczke urosl a poza tym staram sie co tydzien sie mierzyc ...
Hmmm no i robilam badanie krwi wczoraj troche hemoglobinka mi spadla... i to mnie martwi bo wyniki od tych z przed 2 miesiecy sie roznia i to sporo .. wtedy mialam hemoglobiny ... 13 a teraz mam 11,9 hmmm iza to duzo ... krwinek bialych ale pani doktor powiedziala ze te wyniki sa wystarczajace... :)
Calujeee !!!!

Veronique mi też drugie badanie wyszło gorzej, tak samo hemoglobina mi spadła...ja mam dodatkowo jakieś bakterie, ale już to leczę;-) Mnie za te krwinki i bakterie gincio do urologa mnie skierował:-D Oby to nie było nic groźnego, bo widząc mine mojego gincia to nie za wesoło, ale nie poddam się:-D Twarda ze mnie sztuka...hahaha:-)

No juz jestem w sklepie byłam ..tak karmiłam piersią córkę 7 miesiecy syna 13 ;-) Veronique gratuluje ruchów .
A co do spadku pewnych wartości w morfologii to całkiem normalne ja za każdym razem musiałam wspomagać sie żelazem .

Ostatnia edycja:
reklama
Margerita a powiedz czy poprzez karmienie piersią Twoje brodawki się jakoś zmieniły??? Chodzi mi o to, czy na zawsze zostają już takie "wyciągnięte":-D Wiem, że to przygłupawe pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi;-)

Do góry