reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dobry wieczór brzuchatkom!!!
Corin mam nadzieję że to JUŻ! Ja tez zaczynam się już wsłuchiwać w swój brzuchol i zerkam na Twój suwaczek bo jesteśmy podobnie z terminem. Więc jakby u Ciebie coś... to moze i u mnie już niedługo... nie mogę się już doczekać!

Fajnie wam ze 2 razy bedziecie... Ja to chodze tylko prywatnie... I kasa.... Ech... Ale jak się nie dowiem.... To pewnie pojdę jeszcze raz
wisienka tzn? Zeby oplacic polożna tylko dla mnie? Czy jak? Bo ja nie jestem z tego miasta co mam rodzić wiec nawet szkola rodzenia nie wiem czy chodzi w grę... Już sama nie wiem... Co myśleć....

A moje chyba się dobija juz kiedys laskotalo teram mam puk jakby moje bąki nie szly na zewnątrz tylko w środku.... Heheh <sorki za określenie> a w szczególności jak jem i wieczorem wlaśnie o tej porzę.... A jak jem slodkie to tym bardziej sie budzi chyba ze snu hehe

zuzu, bo podobno dzieci w lonie matki najbardziej lubią słodkie smaki i właśnie wtedy reagują.. Ja często czuję, jak leże na kanapie i piszę na BB:):) chyba was malutka lubi :-) W sumie to juz czuję ruchy o każdej porze dnia, nawet jak nie siedze akurat,bo są już naprawdę wyraźne i nie da się ich przeoczyc:)

Uciekam coś przekąsić i trochę filmik jakiś z małżem pooglądam.. Pa

Ostatnia edycja:
Moje wlasnie tez sie rusza jak piszę z wami! Ale to pewnie ze siedzimy lekko zgiete heheh :-) ja to mogę jesć slodkie tylko mnie NIE ciągnie ale co można zrobić zeby poczuć bąbelka.... ;-)

Witam z rana:-p Foczusia poczujesz.... przy pierwszej ciąży ruchy z reguły są pózniej ,więc doczekasz sie kochana:-) moja mała wczesniej miała postoje kilkudniowe heh a teraz juz cały dzień ją czuje nawet teraz obudziła sie z mamą na kawe:rolleyes2: a tak między nami mam nadzieje,że jak popijam delikatną kawę rozpuszczalną nijak to małej nie zaszkodzi..:sorry2:a popijam codziennie rano.

reklama
Nie za szkodzi na pewno margerita;-) Mi lekarz powiedział, że mogę pić jedną dziennie, nawet czarną jeśli zechcę, ale odkąd zaszłam w ciążę zupełnie odrzuciło mnie od kawy:tak: DO tej pory jak czuję kawę to mnie kwasi:-D
Ja już raz poczułam coś jakby przepływanie rybki, dwa razy pod rząd, ale od tygodnia nic nie czuję, więc to zapewne nie był mój maleńki Dzidziuś;-)

Do góry