reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
FOCZUCIA ja też mam na 7.07. ale suwaczek masz tydzień do przodu, albo ja mam tydzień do tyłu ;-) Ja teznie czuję ruchów ale do 20 tygodnia cierpliwie czekam :-)

Ja się tylko boję, ze będę nadurzywać:-D
Idę zajrzeć do mojej rybki czy się rozmraża
mailuj ja mam na 9.07 więc powinnaś miec 2 dni mniej niż ja. Musisz ustawić długość cykli bo pewnie dlatego źle liczy

Mailuj ja mam dobrze ustawiony suwaczek;-) To będziemy rodziły w podobnym czasie:tak: Trzymam za nas kciuki, bo na pewno nam się to przyda:-D

O ale spacerek dzis zrobiłam sobie,opłaty robiłam hihi słońce świeci cieplutko kurde już by tak mogło zostać,aż same nogi rwią sie do spacerów :-D wisieńka foczusia no przeżyłam kłucie,ale serio mogliby uprzedzać,a nie igły wbijać tylko :-D detektor mmmm kurde bo i ja zaczynam o nim mysleć jak o kapuście kiszonej czyli blisko do kupna hihih ale na nowy szkoda mi kasy popytam może w rodzinie u mnie albo coś a jak nie to trudno ;-) no i miałam iśc 15 do lekarza,ale jednak ide 10tego,bo mój lekarz z 15 odwołał wizyty :baffled:

Wisinka ja oczywiścieprzeczytałam o rybce co się rozmnaża:-) No ale jak ktoś jest w ciąży to o niczym innym nie myśli. A może zrobić jakieś zamówienie zbiorowe na detektory? A póżniej hurtem sprzedać innemu miesiącowi. ??? Zastanawiam się tylko czy przez sporą tłuszczową oponkę sygnał takiego dektora się przebije???

Ja z Usg tez mam na 9 lipca :-) lecz lekarz powiedział ze cięcie zrobimy około 2 tyg wcześniej ja nawet juz wybrałam dzień:-p 28 czerwiec imieniny mojego męża ....zobaczymy jak o będzie

mailuj jeśli USG nam sie przebija to detektor tymbardziej heh przecież urządzenie jest na żel do usg ...poczekamy na opinie Corin ;-) będzie naszym królikiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mailuj na pewno będzie słychać :-) A oponka się rozciąga i jest coraz cieńsza przeciez.
orchidea jak o kapuście:-DZnowu mam zachcianke:szok: A przed chwilą chciałam Arbuza
margarita ja też bym chaiłą w czerwcu bo ja się w czerwcu urodziłam. Ale to się okaże kiedy maluch zechce

Do góry