reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam się porannie.
Anulko Współczuję złego samopoczucia i dołaczam do ciebie tez źle spałam
Corin ja tez mam problemy z tym niskim cisnieniem. Dodatkowo od tego boli mnie głowa i mdleję. Uwazaj na siebie
Foczusia mnie tylko krzyz boli na razie
Orchidea współczuje kłócia. Czasem nie pomysla a potem wyglądamy jak narkomanki

reklama
Orchidea ja też współczuję kłucia..znam to uczucie i nie zazdroszczę;-)
Ja na szczęście dzisiaj czuję się bardzo dobrze;-) I życzę takiego samopoczucia wszystkim brzuchatym lasencjom:-D

hej wszystkim :* ja dzisiaj wczesnie bo moj biedak musial isc do roboty, szkoda mi go , na dodatek na przepukline i beda go operowac tylko jeszcze nie wiadomo kiedy, a ta robota jest masakra jesli chodzi o wysilek fizyczny :-(
Musze sie pochwalic jedna rzecza, mialam ja napisac w innym temacie ale niech to: wczoraj poczulam wieczorem jak sie rusza dzidź :-D zupelnie inaczej sobie to wyobrazalam, ale uczucie tak przyjemne ze nie do opisania. Zaczelo sie wieczorem i myslalam ze to tylko jakies ruchy miesni, ale gdy polozylam sie do lozka znowu sie zaczelo, takimi partiami :-D aaaale fajnie, teraz bede czekac do wieczora czy sie sesja powtorzy ^^
Zaraz lece do sklepu bo mi sie platki skonczyly i mleko.
Corin bidulo miejmy nadzieje ze ci szybko przejdzie :*

em_ka również Ci gratuluję;-) Też już chcę to przeżyć:tak: To musi być niesamowite uczucie:-)
U mnie też lekarz stwierdził przepuklinę tylko powiedział, że Dzidziuś może mi jelitka wepchnąć z powrotem na miejsce, ale raczej będę musiała się zgłosić do chirurga:-( Ale to i tak dopiero po ciąży;-)Mam nadzieję, że ta przepuklina nie jest taka straszna, bo mnie to nie boli tylko na pępkiem mam taką śmieszną kulkę, która wychodzi co jakiś czas:-)

Czesc brzuchatki kochane :-)
Ja nadal zasmarkana i zakaszlana ,ale juz koniec widac. Em-ka to masz już porozumieniez Nicolą :-) Wydrussia trzymaj się Kochana.Juz niedlugo, jakby mialo byc cos zlego to staloby sie wczesniej kilka tygodni. Tulę
Margeretka Corin ja tez chyba detektor kupie. Miałam nie popadac w paranoję ale chyba popadnę:-) . Sciskam Wasmocno ale nie caluję nadal. No cóż na najprzyjemniejsze rzeczy trezba wyzdrowieć.:rofl2: Miłego dnia

ej a ten detektor to sie przyklada do brzucha i wykrywa puls? tzn slychac tak jak USG czy jakos inaczej to dziala? bo ja slyszalam jedynie o detektorze tetna jak dzidzius jest malutki i ma bezdechy, wtedy ten detektor zaczyna pikac gdy nie wyczuwa oddechu

reklama
Mailuj jak mam termin na 7 lipca:-) Są chwile kiedy mam wrażenie, że nie mam w brzuszku Dzidziusia, bo go po prostu nie czuję..dlatego uwielbiam chodzić do lekarza i słuchać bicie serduszka mojego Maleństwa;-)

Do góry