reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam nie bylo mnie kilka dni staram sie lezec:-(czuje sie dobrze ale lepiej nie ryzykowac.
Troche mi zajmie nadrabianie tego co u was:-)

przyplatala sie do mnie jakas infekcja pochwy, stosowalyscie clotrimazolum globulki bo boje sie tego brac:-(pisze zw w 1 trymetrze nie ale w kolejnych gdy korzysci dla matki przewyzszaja potencjalne zagrozenie dla dla dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wydrusia, podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu - i wogóle się nie przejmuj, że lekarz Cię nie przyjmie - musi CIę przyjąć, jak nie, to jedź na pogotowie.... napij się meliski i spokojnie śpij - od jutra musi być lepiej.....

Anula, przyjmowanie wszelkich leków konsultuj lepiej z lekarzem.... jak mówi, że można brać, to bierz, a jak nie wiesz, to się go zapytaj...

Dziewczyny kurczę przestraszyłam się dzisiaj... wracając ze spaceru poczułam, że brzuch boli i kiedy wróciłam do domu to środek brzucha i trochę dół był twardy jak kamień. Leżałam, ale nie pomagało, wzięłam nospę i po pół godzinki puściło. Teraz przed chwilą znowu stwardniał ale bez bólu. Czasem tak mi twardnieje nagle i czuje skurcz w środku. Macie też tak?

mam nadzieje ze bedzie tak;-)
balkan przepisal mi to lekarz wiec chyba wezme, mam nadzieje ze po kolejnej wizycie bedzie lepiej minie ta infekcja i powie ze juz szyjka sie nie skraca:-(
danuska ja tak nie mam ale lekarz mi mowil ze gdyby tak sie stalo to brac nospe

wydrusia..spij spokojnie
anula kciukasy zacisniete zeby z dzidziem wszystko było dobrze
danuska ja niestety nie pomoge, bo nic sie u mnie takiego nie dzieje, ale to pewnie skurcz i wlasnie nospa działa rozkurczowo
dobrej nocki!!

Dzieki kochane. Tak mam od jakiegoś czasu, ale dzisiaj mnie to zaniepokoiło i trochę panikuje. Mam stresa, że coś jest nie tak... Mam wizytę 16 ale chyba pójdę już w tę środę bo denerwuje się...

Anula,
trzymam kciuki, oby wszytko było ok.

Wydrusia, daj koniecznie znać jak po wizycie jutro?

Wpadam jeszcze na chwilkę bo Pol się kąpie a ja się przebudziłam i nie mogę spać. Nie wiem co mi jest ale okropnie się czuję wszystko mnie boli a najgorzej głowa. Spac się chce ale jak zasnę to tak płytko, że wydaje mi się, ze nie śpię ale goraczki nie mam.
Wydrusiu trzymaj się kochana i daj znac c po wizycie
danuska podobno jak przechodzi po nospie to nic groźnego ale powiedz ginowi
Szczypaweczki dla was

Hej Kochane...
Jak widać już nie śpie...
Czekam do godz 8.00 żeby jechać do lekarz...
Niestety rano znów się pojawiło plamienie:-((brązowe)
Jestem już kłębek nerwów...
Nie wiem co ze sobą robić:-(
Pozdrawiam

reklama
wydrussia91 nie martw się:*
Ja też plamiłam, ale na szczęście tylko w dwóch pierwszym miesiącach:)
Na pewno wszystko będzie dobrze;) Jesteśmy z Tobą:*;-)
A ja się zaczynam martwić, bo nie czuję mojego Dzidziusia...niby jeszcze mam czas poczuć te pierwsze ruchy, ale coraz bardziej mnie to martwi:(
Już nie wspomnę o tym, że zaczynam panikować pomału myśląc o PORODZIE:szok:

Do góry