reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczyny.
Wydrussia, napewno bedzie dobrze. Brązowa krew nie jest tak zła jak "żywa", ale dobrze ze idziesz sprawdzic co i jak - będziesz spokojniejsza.
Koniecznie daj znać co i jak po powrocie.

Foczusia, ja też sie tym martwię, tymbardziej, że miałam wrazenie że kilka tyg temu czułam już "motylki".

Ja dziś przelewam się przez palce, dosłownie. Ciśnienie mam niskie 107/70, czuję się jakbym zaraz miała zemdleć. Znalazlam artykul w którym piszą ze obniżenie cisnienia we krwi zdarza się bardzo często w ciązy i wszystko mija w 7-8 miesiacu. Rewelacja...

reklama
Corin ja ok. tydzień temu tez czułam coś takiego dziwnego...jakby rybka w środku mi tam 2 razy przepływała:tak:
Ale więcej się to nie powtórzyło, więc doszłam do wniosku, że to nie to,a szkoda:-(
A co do ciśnienia to ja na szczęście miałam niskie tylko na początku ciąży, a teraz mam idealne, ale współczuję Ci bardzo, bo wiem jakie to jest męczące;-) Jestem z Tobą;-) Ja za to mam katar od początku ciąży, który nie przechodzi, ale już się przyzwyczaiłam:-D
A teraz na dodatek mam jakąś infekcję pęcherza i piję jak smok 3-4 litry dziennie:-D Z polecenia lekarza;-)

Dzień dobry lipcóweczki :-D :* no ja właśnie sniadanko wcinam,bo dopiero o zdążyłam wrócić z badań kurcze myślałam ze w grupie krwi mam już odczyn Coombsa a tu musiałam dziś robić odczyn bo osobno to robią matko kochana ale zamieszanie z tym jest .... chwila nieuwagi i zaś kłują :-D Corin może teraz będzie coraz lepiej,bo pogoda jak widzę wiosenna za oknem więc może i ciśnienie skoczy troszkę w górę ;-)

Witam:-)ja dzis okropnie spalam, wszystko mnie boli, zjadlam sniadanie i znowu leze z poduszka pod tylkiem:-(

A powiedzcie...Was też boli czasami kręgosłup???;-)
Mnie pobolewa od 14 tygodnia. Jestem jakaś inna czy tak też tak macie???;-)

FoCzUsiA mnie czasem krzyż boli ale nie bardzo a kręgosłup jeszcze nie :-D jak mnie porządnie wybrzuszy pewnie będzie i mnie bolał :-D Anula to leż i się nie przemęczaj ;-)

orchidea no mnie boli odcinek lędźwiowy czasami i to dość mocno:-)
Tak, tak Anula odpoczywaj, bo to potrzebne Tobie i Dzidziusiowi;-)
Jejciu...jak ja już bym chciała mieć poród za sobą i mieć Maleństwo już na rękach...aach te marzenia:-D

Anula w takim razie odpoczywaj, wypoczniesz troszke i będzie OK :tak: Foczusia mnie też boli kręgosłup zwłaszcza z rana jak wstaję z łóżka albo jak dużo chodzę, a poza tym to mam bóle brzucha. Ale myślę że to normalne teraz bo dzidzi bardzo szybko rośnie i macica się rozkurcza (powiększa)
Wiecie nie mogłam doczekać się kiedy dowiem się płci dziecka, mam iść do lekarza 11.02 ale chyba pujdę 14.02 Pomyślicie sobie że jestem jakaś chora ale troszkę się nastawiłam na chłopczyka a jak ginek powie że dziewczynka... najwyżej będe miała dwie panienki w domku :-) Najważniejsze żeby było zdrowe :tak::-) a może wogóle się nie pokaże (to by było najgorsze:wściekła/y:)

Witam brzuchatki:rolleyes2: Foczusia co do bóli pleców to mnie boli od samego początku najpierw jakby korzonki a teraz az w pośledek ból sie wciska widocznie taki mój urok:baffled:
Anula współczuję złego samopoczucia jak sie nie myle o chyba ty plamiłas??? przeszlo juz??

EDIT: doczytałam ze to wydrusia plamiła przepraszam za pomyłkę

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonuś ja na usg idę na początku marca i wtedy też może dowiemy się jakiej płci będzie Nasze Serduszko(też liczymy cichutko na chłopca oboje);-) Trzymam kciuki, żeby dobrze się ułożyło Twoje Maleństwo:biggrin2:
No ja dużo ćwiczę(takie ćwiczenia, które mogę), bo jakoś lepiej funkcjonuję wtedy - przed ciążą ćwiczyłam dzień w dzień:biggrin2:
I też miewam bóle brzucha, ale bardziej mi to jakieś skurcze przypomina, bo boli mnie przez ok minutkę i wtedy mam twardy brzuszek, ale przechodzi:biggrin2:

Do góry