reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Kobietki...
Przepraszam,że dawno nie pisałam ale małe kłopoty...
Eh po ostatniej wizycie w szpitalu wszystko było ok biorę duphaston raz dziennie...
Lekarz mówił że jak będzie się coś działo to brać dwa albo trzy razy dziennie...
Dziś rano wstałam i znów nerwy bo zaczęłam plamić na brązowo:-(
Od razu poleciałam po leki do kuchni...
Wzięłam i niby ustało na razie ale boleści podbrzusza są:-(
Nie wiem już co myśleć jestem załamana:-(
Jutro mam nadzieję że przyjmie mnie mój lekarz:-(
I powie mi coś więcej...

reklama
wydrussia przykro mi Kochana, nie martw sie, na pewno wszystko szybciutko minie. Całe szczescie ze nie plamisz taka "zywą" krwią. Oby jutro Cię ginek przyjął!! tulam i trzymam kciuki!

hejka kobietki!
nie było mnie tu tydzień, bo dziewczynki były u mnie na fariach. Ale to są łobuzy.
Przede wszystkim gratuluje dziewczynom, które poznały płeć maluszkow.
Corin, jeśli dobrze pamietam, to masz wizytę 17 lutego, tzn wtedy co ja. Na tę wizytę idę z moją przyjaciółką, bo koniecznie musi zobaczyć naszego maluszka. A mąż niestety będzie w pracy, czego oczywiscie nie może odżałowac.
Strasznie dużo czasu zajęło mi doczytanie tych wszystkich postów, gaduły wy. Jutro sie coś wiecej udzielę. Do jutra, buziole

wydrusiu nie mysl o tym najgorszym Kochana, sprobuj sie dzis wyciszyc, jakos przetrwac noc i oby jutro lekarz cie przyjął, odpychaj złe myśli. Mam nadzieję, że najgorsze masz juz za sobą.

reklama
Maqnio , dziękuję Ci Kochana za wsparcie... uciekam spać bo już nie mam siły dzisiaj na nic... Napisze jutro czy mnie przyjął i co i jak.. Dobranoc Mamuśki

Do góry