reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Magda_Mr nie będę Ciebie pocieszała ani mówiła durnego czas leczy rany. Bo i tak nie zrozumiem co teraz czujesz. Na pewno masz teraz obstawę w Niebie, która będzie z Tobą i twoimi dziećmi przez całe życie.
[']

Ostatnia edycja:
basieniak ja zadzwoniłam dzis i umówiłam się do mojego gina, bo znowu zaczyna mnie męczyc. Mam nadzieję, ze coś poradzi bez tych leków. Właśnie czekam na Pola i będziemy jechac jak się naje ale mamy tez godzinę przez Wro w tych korkach teraz.
mailuj, dziekuje za rady. Pomyslę i sie zastanowię. Przewidziałam 100 zł bo Pati ma jeszcze brata któremu tez muszę cos kupić a ja jeszcze kilka osób do prezentów:-)
Corin 100 lat dla córeczki
margaritta wszystkie mamy teraz taki okres leniwy. Ruch nawet niewielki na wątku.

No ja zbieram się szykować do gina, żebym tylko nic nie zapomniała. Ostatnio wynik cyto:sorry:

Magda_Mr wiem co czujesz sama niedawno przez to przechodziłam BARDZO MI PRZYKRO!! trzymaj się kochana .

mailuj na Tobie zawsze mogę polegać dziękuje za odpowiedz i linka:-) moja chrzesnica mieszka ode mnie 1200 km:eek: a jest prześliczna mrrrrr niedługo ją zobacze. P.S smacznego życze;-)

Wisienka owocnej wizyty życze;-)

Dzięki Margaretko :-) Niestety zupa jest znowu za mało kwaśna :-(((( Choc moja rodzina twierdzi, ze jest kwaśna na maksa:-) A niech cierpią. Czy do ogórkowej mozna dodać cytrynę??????

mailuj takie kwaśne upodobania kulinarne to na chłopaka :-D a ja jem krupniczki,grochóweczki:sorry:kluseczki itd nie rusze kwaśnych zup,śledzi,bigosu ,nabiału nie moge bo mam mdłosci,nawet biały chleb z masłem mi szkodzi :eek:mięso i wędliny tez poszły w odstawke chociaż czasami się skusze .

reklama
ja mam chyba na odwrót. Jak byłam w ciązy z Niką to obierałam cytryny i jadłam. Najbardziej śmieszy mnie to oczuwanie kwasowości. Moi się krzywią a ja nic nie czuję ;-)

Do góry