reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczyny :-) JAkoś tak czytam wszystko co naskrobiecie ale nie mam siły pisać. Coś jakiegos doła mam. Wczytywałam się w historię wcześnikaków i moja ulubiona mała bohaterka opiekuje się swoja mamą z nieba :-( Nie wiem dlaczego wchodzę na strony. Może dlatego ,żeby docenic to co dostaję od życia i nie uzalac się nad sobą. Nie wiem co z Madzią i Lady...
Cieszę się, że mdłości trochę Was opuszczają i szefowie kochają :-)
PS. Co do "kina na obcasach w Multikinie" to zobaczcie czy nie ma w waszych miastach. W Koszalinie senase odbywają się co miesiąc, sa na nim same baby i są niespodzianki :-) Tym razem był pokaz robienia drinków i degustacja- niektóre babeczki nieżle się wstawiły bo było ich w bród i o róznej mocy. Ja poprzestałam oczywiście na bezalkoholowych, i z rozpędu z4reobiłam sobie taki w domu - 1 cytryna, 1 pomarancza, banan, troche mrozonych truskawek, 2kiwi i trochę soku z banana. Bomba witaminowa. ja to wszystko (tylko dodałam 2 cytryny ale mam zapotrzebowanie na kwaśne - dzięki temu rodzina tego nie rusza ;-) ) zmieliłam w termomixie i już. Pycha

reklama
mailuj witaj kochana czy moge cię wykorzystać? Widzę , ze masz 12 letnia córcię a ja szukam pomysłu na prezent dla 11 letniej chrzesnicy. Może coś poradzicie? Nie mam pojęcia czego może pragnąć taka mała kobietka w tych czasach?????

Wisienko moja córka ma fioła na punkcie wszystkiego co ma związek z WAmpirami - czyli gadżety związane ze serią Zmierzch , świt itd , ona uwielbia też książki o nich i nałogowo czyta - co jest niespotykane wśród jej rówieśników. Ja jej ostatnio kupiłam komiksowa wersję zmierzchu i była wniebowzięta - komiks dla tych nnieczytających to też niezła sprawa. Jak kupowałyśmy ostatnio prezent dl jej nieczytającej koleżanki to królowały kosmetyki. Błyszczyki to jest to co takie dziewczynki lubią najbardziej, czasem są fajne zestawy w Sephorze choć w tak dorosłym wieku dziewczyniki to używają normalnych kosmetyków "pod warunkiem, że mają normalnych rodziców, którzy pozwalają im się malować" powtarza mi moja córka, mająca nienormalnych rodziców.
A i jeszcze w Empiku jest kalendarz małolaty czy coś takiego, wiem że już kupują na 2011 rok. A i jeszcze jedno Hanna Montanna jest już passe ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki kochana. Czyli wynika z tego, ze muszę zrobic sondaż ale mała mieszka ze 150 km od nas i cięzko będzie. Ja mysle, ze ona to taka gwiazda , pewnie bardziej z tymi kosmetykami, a że tańczy tance towarzyskie i bierze udział w konkursach to pewnie się tam maluje. No nic pomysle jeszcze.

A jak jest taska ruchliwa to na pewno ucieszy się z gier które podłacza się do konsoli i na specjalnych matach trzeba ćwiczyć w odpowiedznim tempie :-) Pod waruniem , że ma konsole, a ty co najmnije 200 zło na prezent :-(

Witam ;-) a się dziewczyny rozpisały no no a mi sie nie chce:sorry: mam to co mailuj podczytuje ale odpisywac mi sie nie chce oooo.Ja za prezentami jeszcze sie nie rozglądam z resztą nie moge latac po mieście bo znowu jakies brudy mi schodzą:wściekła/y: dzieciom wiem co kupić ale mam problem z moja roczną chrześnicą wyrosłam z takich malutkich dzieci :sorry:
Corin 100 lat dla córeczki:-)!!!! dużo zdrówka.

Corin wszystkiego naj dla córeczki!!!

Z nastolatkami to w ogóle nie mam pojęcia. Wczoraj byliśmy z małżonem na zakupach prezentowych i miałam problem z ośmiolatką a co dopiero nastolatka. Niestety nie pomogę.

Natomiast dla roczniaka jest mnóstwo zabawek Fisher Prica. Super jest taki samochodzik, który możesz w odpychacz przemienić. Szymek miał coś takiego i bardzo długo z tego korzystał. W tym roku wydaliśmy rocznemu kuzynowi. Albo szczeniaczek-uczniaczek - mięciutki, śpiewa, gada wierszyki.

Ja uciekam dziewczynki z roboty, mam kilka spraw do załatwienia i zebranie w przedszkolu, łeee

Mam nadzieję, ze o lenistwo pisaniowe nie będzie zaraźliwe Margaritko bo nie będziemy miały co czytać. W poszikawiu kwasowości robię ogórkową. Ale nie mogę przegiąc bo znowu nbędzie dla rodzinki za kwaśne i nie ruszą. Najwyżej dorzucę im więcej śmietany ;-) A dla roczniaka prezent , nie wychodząc z domu można kupić tutaj : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2154297. Ja kupiłam dla mojego 3 letniego chrześniaka, który mieszka 500 km ode mnie i nawet ładnie mu urodzinowo zapakowali, chciałam dopłacic ale zrobili to za darmo

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Wisieńka za informacje, może niestety zaraz się przydadzą. Jak do tej pory to męczyły mnie raczej nudności a wymioty to raz co jakiś drugi dzień czy rzadziej. A dzisiaj wszystko co zjem niestety wraca do pana K i w ten sposób już 3 razy mam za sobą, i obawiam się, że następny się zbliża. Jak tak dalej pójdzie to zadzwonie do lekarza się poradzić.
A miałam dzisiaj pójść do znajomych ale chyba nic z tego... Trzeba conajmniej godz przez Warszawę się przebijać a mi jazda samochodem pogarsza raczej sytuację...

Do góry