reklama
silwia84
Fanka BB :)
hej, i ja jestem. po 5 lipca mialam testowac, ale pojawily sie plamienia
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
O rany, ale daaaawno mnie tu nie było............
Powrót? :-)
Powrót? :-)
Miczka
hoho, jak to się tu pisało? prawie zapomniałam
dzień dobry
dzień dobry
MADZIA
mama majuni i groszka
sylawia :-(
tesia mnie się wydaje że początki są trudne a z dnia na dzień będzie coraz lepiej. tak czy siak trzymam kciuki i wierze że wam się uda
kkasiula
wisienko ja to cię podziwiam ....mam nadzieję że zmęczenii ale zadowoleni
pozdrawiam
tesia mnie się wydaje że początki są trudne a z dnia na dzień będzie coraz lepiej. tak czy siak trzymam kciuki i wierze że wam się uda
kkasiula
wisienko ja to cię podziwiam ....mam nadzieję że zmęczenii ale zadowoleni
pozdrawiam
Wisieńka
Silwia
oj nie fajnie ale teraz zaciskamy kciuki i się uda
Miczka
Szybko sobie przypomnimy hehe
Madziu
Za co mnie podziwiasz? Szok ?!
Ja się cieszę ze tu wracamy bo na Fb często za szybko się dzieje i nie mogę czasem znaleźć tego co chce. A teraz jest fajna aplikacja na tel Bb. Na Fb bardziej czat i fotki a tu codzienne sprawy. Come back Kasiulka
oj nie fajnie ale teraz zaciskamy kciuki i się uda
Miczka
Szybko sobie przypomnimy hehe
Madziu
Za co mnie podziwiasz? Szok ?!
Ja się cieszę ze tu wracamy bo na Fb często za szybko się dzieje i nie mogę czasem znaleźć tego co chce. A teraz jest fajna aplikacja na tel Bb. Na Fb bardziej czat i fotki a tu codzienne sprawy. Come back Kasiulka
Ja też od początku byłam za bb ale już się po woli i do fejsa przyzwyczaiłam.
Sylwia oby szybko się udało
No a u nas lekarzowo, choć mam nadzieję, że to nic takiego. Dzisiaj przy okazji wzięłam dla Wiki skierowanie do laryngologa bo nasz logopedka zastanawiała się czy jest sens, ale ta w przedszkolu powiedziała, że i tak wszystkie dzieci z jakimiś wadami będzie do laryngologa wysyłała więc wolę to zrobić zanim wrócę do pracy. No i zadzwoniłam się dzisiaj umówić i okazało się, że akurat termin na jutro się zwolnił Więc jutro będzie zalatany dzień
Sylwia oby szybko się udało
No a u nas lekarzowo, choć mam nadzieję, że to nic takiego. Dzisiaj przy okazji wzięłam dla Wiki skierowanie do laryngologa bo nasz logopedka zastanawiała się czy jest sens, ale ta w przedszkolu powiedziała, że i tak wszystkie dzieci z jakimiś wadami będzie do laryngologa wysyłała więc wolę to zrobić zanim wrócę do pracy. No i zadzwoniłam się dzisiaj umówić i okazało się, że akurat termin na jutro się zwolnił Więc jutro będzie zalatany dzień
Wisieńka
Basieniak a jak Piotruś ? Kciuki za laryngologa i czekamy na wieści
reklama
Wisienka no właśnie chyba jednak nic mu nie jest jak na mój gust bo dalej tylko stan podgorączkowy i dalej ta wysypka na brzuszku ale raz ją nieźle widać a raz ledwo widoczna i nie rozprzestrzenia się. No i dwie krostki na rączkach ale też nie robi się ropa czy woda w środku. Więc nie wiem... Zobaczymy co jutro babka nam powie. Przyjmuje na dzieciach zdrowych ale wcześniej jeszcze nas przyjmie specjalnie.