reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Ależ wymarly nam lipcowki. Wszystkie na Fb? Hallo?
Wisieńka
Tesia
może dziewczyny się skusza
My na kilku wątkach piszemy tak posta dziennie żeby wiadomo było co u której i nie znika jak ma Fb w innych postach. Napisz kochana jak u was? Jak wam tam jest? My u taty na wakacjach. Za dwa tyg wracam do pracy
może dziewczyny się skusza
My na kilku wątkach piszemy tak posta dziennie żeby wiadomo było co u której i nie znika jak ma Fb w innych postach. Napisz kochana jak u was? Jak wam tam jest? My u taty na wakacjach. Za dwa tyg wracam do pracy
Ostatnia edycja:
Już leci drugi miesiąc pobytu naszego tutaj w Islandii ..pomału się aklimatyzuje ,chodz na prawdę z trudem bo tęskni się za rodziną ,przeraża trochę że nie znam islandzkiego ,chodz tutaj dogada się i po angielsku ,dlatego szkolę angielski .Ludzie wydaja się byc mili ,pomocni , poznałam parę osób ,Polaków więc można chociaż pogadać czasami o czymś ,zwiedzamy troszkę wyspę jak tylko wolny weekend się zdarzy ,bo czasami i weekend mąż pracuje ...mieszkamy jak już pisałam na razie w kilka osób ,w sensie że dzielimy dom ,teraz jeden chłopak pojechał na urlop do Polski ale następny dojechał ,także jak tamten wróci to w sumie razem w domu będzie 5 chłopów :-) licząc z moim mężem ;-) na szczęscie jakoś nie zbyt uciążliwi , tylko w weekendy lubią sobie poimprezować czyt piwko ,znajomi ...na razie jakichs wielkich balang tu nie robią więc jakoś tak spokojnie na szczęscie ale mam nadzieję że za jakiś czas znajdziemy cos oddzielnego ,jak się trochę odbijemy ,bo jednak brakuje tej swobody ......chociaż tu mieszkanie nie łatwo chyba znalezc no i nie tanio .... no ale coś za coś ....mąż pracuje ,ja jeszcze nie ,pewnie dopiero powakacjach gdzieś ...w końcu może ruszymy do przodu ... powiedzielismy sobie że pobędziemy tu rok i zobaczymy jak nam tu się będzie żyło ,jak będzie zle to wracamy do Polski ,a jak bedzie dobrze to może zostaniemy na trochę dłużej ..boję sie trochę jak mała pojdzie do przedszkola a ja do pracy ,,no ale jakos to będzie o to fajnie wisienko że jesteście u taty ,może trochę wypoczniesz ,chodz przy dwojce dzieciaczkow to nie lada wyzwanie za pewne;-)ale życzę udanego pobytu
margerita126
Hej i ja się skusiłam a co!
Tesiulka każdy do swojego tęskni tak juz jest ,z czasem się przyzwyczaisz dobrze zrobiliście ze wyjechaliście. Należy Wam się lepsze życie ))) nie bądz płotką tylko rekinem przyj do przodu,ucz się języka bo to najważniejsze.
Tesiulka każdy do swojego tęskni tak juz jest ,z czasem się przyzwyczaisz dobrze zrobiliście ze wyjechaliście. Należy Wam się lepsze życie ))) nie bądz płotką tylko rekinem przyj do przodu,ucz się języka bo to najważniejsze.
margerita126
No więc co ,zbieramy laski na BB
reklama