reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

O jak fajnie że jesteście
Tesia margi dobrze pisze, to była doskonała decyzja. A Nadia szybko odnajdzie się w przedszkolu
Anula a co z pracą?
Magda pisz co u was

My byliśmy w ogrodzie bajek i w Miedzygorzu. Mega zmęczona jestem

Załączniki

• 1404235742689.jpg
    1404235742689.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
sylawia :-(
tesia mnie się wydaje że początki są trudne a z dnia na dzień będzie coraz lepiej. tak czy siak trzymam kciuki i wierze że wam się uda
kkasiula :tak:
wisienko ja to cię podziwiam ....mam nadzieję że zmęczenii ale zadowoleni
pozdrawiam

Silwia
oj nie fajnie ale teraz zaciskamy kciuki i się uda
Miczka
Szybko sobie przypomnimy hehe
Madziu
Za co mnie podziwiasz? Szok ?!
Ja się cieszę ze tu wracamy bo na Fb często za szybko się dzieje i nie mogę czasem znaleźć tego co chce. A teraz jest fajna aplikacja na tel Bb. Na Fb bardziej czat i fotki a tu codzienne sprawy. Come back Kasiulka

Ja też od początku byłam za bb ale już się po woli i do fejsa przyzwyczaiłam.
Sylwia oby szybko się udało:)
No a u nas lekarzowo, choć mam nadzieję, że to nic takiego. Dzisiaj przy okazji wzięłam dla Wiki skierowanie do laryngologa bo nasz logopedka zastanawiała się czy jest sens, ale ta w przedszkolu powiedziała, że i tak wszystkie dzieci z jakimiś wadami będzie do laryngologa wysyłała więc wolę to zrobić zanim wrócę do pracy. No i zadzwoniłam się dzisiaj umówić i okazało się, że akurat termin na jutro się zwolnił:) Więc jutro będzie zalatany dzień;)

reklama
Wisienka no właśnie chyba jednak nic mu nie jest jak na mój gust bo dalej tylko stan podgorączkowy i dalej ta wysypka na brzuszku ale raz ją nieźle widać a raz ledwo widoczna i nie rozprzestrzenia się. No i dwie krostki na rączkach ale też nie robi się ropa czy woda w środku. Więc nie wiem... Zobaczymy co jutro babka nam powie. Przyjmuje na dzieciach zdrowych ale wcześniej jeszcze nas przyjmie specjalnie.

Do góry