reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi nie koniecznie musialo kopac, wystarczy ze sie przeciagalo i wystawilo na jakis czas nozke. Ja mysle ze jest to mozliwe i ze moze to nie byc fotomontaz ^^

Może i jest jak mówisz...tak czy siak wygląda to prześlicznie...tez chcę takie zdjecie...:-)
Marzena, ja mieszkam na parterze...ale córka za mała, żeby sama wychodzic..:-)

Ja tam nidy nie wiedziałam co gdzie jest..czy to noga czy ręka haha..
Wiecie co, wpisałam w google 22 tydzień ciąży..i wyskoczyło mi to Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.wczesniak.pl/_i/photos/wczesniaki/chichti/01.jpg

To dziecko urodziło się prawie w tym tyg w którym teraz jestem:) jejku jak dziwnie patrzec na taka mala osóbke..teraz wiem jak wygląda teraz moje dzidzi na zywo:)
to chyba cud, że dziewczyna jest zdrowa jak rybka! nie wiedziałam, że takie maluszki moga przezyć juz poza brzuszkiem

Zuza Gratulacje :-)
Dodi napisz do laski od aukcji i zapytaj ile chce po prostu
Mój pies : Terier walijski zdjcia - galeria zdj uytkownikw. Podobno poluije na dziki, ale mój nigdy w życiu dzika nie widział:-) Potrafi lizać tylko wszystkich. O tym, ze umie szczekać dowiedziałam się jak miała rok, ale się wtedy zadziwiłam ;-)
Dobranoc w brzuchole. Ja rano muszę zrobić badanie moczu bo krew już mam zrobioną. A w środę do gina. Och już chciałabym żeby była środa. Dobrze, że umówilam się na 9.30 dzięki temu nie muszę cały dzień czekać:-)

A ja sie zaczytałam w książkę dana browna i zapomniałam,że jestem zalogowana ściągnęłam pdf i tak czytam .... dobrej nocy kochane i śpijcie słodko :*:* do juterka psiaki macie cudne naprawdę !!! dodi no zaskoczyłam sie tym maleństwem ale pewnie w cholerę czasy wyleżało sie w szpitalu :( jeszcze raz dobranoc

reklama
Do góry