reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi nie koniecznie musialo kopac, wystarczy ze sie przeciagalo i wystawilo na jakis czas nozke. Ja mysle ze jest to mozliwe i ze moze to nie byc fotomontaz ^^

Może i jest jak mówisz...tak czy siak wygląda to prześlicznie...tez chcę takie zdjecie...:-)
Marzena, ja mieszkam na parterze...ale córka za mała, żeby sama wychodzic..:-)

Ja tam nidy nie wiedziałam co gdzie jest..czy to noga czy ręka haha..
Wiecie co, wpisałam w google 22 tydzień ciąży..i wyskoczyło mi to Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.wczesniak.pl/_i/photos/wczesniaki/chichti/01.jpg

To dziecko urodziło się prawie w tym tyg w którym teraz jestem:) jejku jak dziwnie patrzec na taka mala osóbke..teraz wiem jak wygląda teraz moje dzidzi na zywo:)
to chyba cud, że dziewczyna jest zdrowa jak rybka! nie wiedziałam, że takie maluszki moga przezyć juz poza brzuszkiem

Zuza Gratulacje :-)
Dodi napisz do laski od aukcji i zapytaj ile chce po prostu
Mój pies : Terier walijski zdjcia - galeria zdj uytkownikw. Podobno poluije na dziki, ale mój nigdy w życiu dzika nie widział:-) Potrafi lizać tylko wszystkich. O tym, ze umie szczekać dowiedziałam się jak miała rok, ale się wtedy zadziwiłam ;-)
Dobranoc w brzuchole. Ja rano muszę zrobić badanie moczu bo krew już mam zrobioną. A w środę do gina. Och już chciałabym żeby była środa. Dobrze, że umówilam się na 9.30 dzięki temu nie muszę cały dzień czekać:-)

A ja sie zaczytałam w książkę dana browna i zapomniałam,że jestem zalogowana ściągnęłam pdf i tak czytam .... dobrej nocy kochane i śpijcie słodko :*:* do juterka psiaki macie cudne naprawdę !!! dodi no zaskoczyłam sie tym maleństwem ale pewnie w cholerę czasy wyleżało sie w szpitalu :( jeszcze raz dobranoc

reklama
Do góry