reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No i dobrze niech jedzą i sie zdrowo "chowają" to najważniejsze. Super,że na piersi samej też bym tak chciała a dopiero później dokarmiać troszkę no ale to już nie ode mnie zależy :-( a sama wiesz,że różne dzieci są

reklama
Rózne dzieci i rózny pokarm ..ja z córką miałam straszny tzn.szarą wodę dziecko budzilo mi sie co 15...20 minut calą dobę ,byłam wykonczona ale nie poddałam sie karmiłam ją 7 miesiecy wiec powaliłam mity ,że jak pokarm słaby trzeba zaprzestać.A z synem było super mleczko jak sie patrzy przesypiał pięknie .

No właśnie i to jest super bo niektóre mamy próbuja pare razy i mówią ,że mam pokarm za słaby czy ,że dzidzia ssać nie umie echhh ja myslę,że chyba to potrzeba przede wszystkim cierpliwości i mam nadzieję,że mi jej wystarczy i wytrwam z dzidzią początki karmienia

Wszystko zależy od cierpliwości i chęci ,oczywiście nie potępiam mam które dycydują sie na butelkę to ich wybór i nie znaczy,że gorszy.Achhh rozmażyłam się juz bym chciała karmić:-D

Hihi no a ja juz przytuliłabym bąbelka echh a tu jeszcze troszkę czasu .... Jak widziałam moja siostrę jak karmi to aż się ciepło na serduchu robiło,no ale rzadko przez odległośc się widzimy więc mniej czasu z córeczkami jej spędzam ale niedługo będę miała swoje to zobacze te "uroki" bycia mamą :-D 8ma a dziewczyny jeszcze śpią ?? no może dziś będą bez koszmarów nocnych :tak:

Nio pomęczyła nas wczoraj zanim napisała hihi ale synuś kolejny u lipcóweczek :-D a tak sie bała tego "połówkowego" a przyszła z tak wspaniałą nowiną :-D

Dzieńńńńń dobry !!!! :) Jak sie macie Ptysie !! Ja juz chyba w pełni zdrowa . Tylko jęzor mam poparzony od tej masci na dziąsła ... iii szczypie jak cos jem cokolwiek :( musi sie zagoic :(
Chcialam sie Was zapytać co myślicie o musli tropikalnym jest wskazane w ciazy ? Czy nie bardzo moze to glupie pytanie :) ale jednak jest tam duzo owocow tropikalnych ktore nie wiem czy mozna jesc w ciazy a takowe musli uiwieeeeeeelbiam !
Zuzu GRATULUJE Synusia ! :)

Veronique doberek :* nie no przecież mango czy kokos czy zaszkodzą w ciąży więc ja myslę,że nie ma przeciwskazań na jedzonko takie :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny!
ja ostatnio znowu zaczynam być śpioch, jak w I trymestrze.... dziś mi się jakieś przeprowadzki śniły i jakieś durnoty.....

Veronique, gdzieś czytałam, że ananasów podobno nie można, ale już nie popadajmy w paranoję - przecież nie zjesz całej torebki tego musli na raz..... a minimalna ilość, na dodatek kandyzowanego..... raczej nie zaszkodzi....

ale zimno! muszę dziś wyjść do sklepu, ale chyba zaliczę najbliższy.... :)

Do góry