reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No i dobrze niech jedzą i sie zdrowo "chowają" to najważniejsze. Super,że na piersi samej też bym tak chciała a dopiero później dokarmiać troszkę no ale to już nie ode mnie zależy :-( a sama wiesz,że różne dzieci są

reklama
Rózne dzieci i rózny pokarm ..ja z córką miałam straszny tzn.szarą wodę dziecko budzilo mi sie co 15...20 minut calą dobę ,byłam wykonczona ale nie poddałam sie karmiłam ją 7 miesiecy wiec powaliłam mity ,że jak pokarm słaby trzeba zaprzestać.A z synem było super mleczko jak sie patrzy przesypiał pięknie .

No właśnie i to jest super bo niektóre mamy próbuja pare razy i mówią ,że mam pokarm za słaby czy ,że dzidzia ssać nie umie echhh ja myslę,że chyba to potrzeba przede wszystkim cierpliwości i mam nadzieję,że mi jej wystarczy i wytrwam z dzidzią początki karmienia

Wszystko zależy od cierpliwości i chęci ,oczywiście nie potępiam mam które dycydują sie na butelkę to ich wybór i nie znaczy,że gorszy.Achhh rozmażyłam się juz bym chciała karmić:-D

Hihi no a ja juz przytuliłabym bąbelka echh a tu jeszcze troszkę czasu .... Jak widziałam moja siostrę jak karmi to aż się ciepło na serduchu robiło,no ale rzadko przez odległośc się widzimy więc mniej czasu z córeczkami jej spędzam ale niedługo będę miała swoje to zobacze te "uroki" bycia mamą :-D 8ma a dziewczyny jeszcze śpią ?? no może dziś będą bez koszmarów nocnych :tak:

Nio pomęczyła nas wczoraj zanim napisała hihi ale synuś kolejny u lipcóweczek :-D a tak sie bała tego "połówkowego" a przyszła z tak wspaniałą nowiną :-D

Dzieńńńńń dobry !!!! :) Jak sie macie Ptysie !! Ja juz chyba w pełni zdrowa . Tylko jęzor mam poparzony od tej masci na dziąsła ... iii szczypie jak cos jem cokolwiek :( musi sie zagoic :(
Chcialam sie Was zapytać co myślicie o musli tropikalnym jest wskazane w ciazy ? Czy nie bardzo moze to glupie pytanie :) ale jednak jest tam duzo owocow tropikalnych ktore nie wiem czy mozna jesc w ciazy a takowe musli uiwieeeeeeelbiam !
Zuzu GRATULUJE Synusia ! :)

Veronique doberek :* nie no przecież mango czy kokos czy zaszkodzą w ciąży więc ja myslę,że nie ma przeciwskazań na jedzonko takie :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny!
ja ostatnio znowu zaczynam być śpioch, jak w I trymestrze.... dziś mi się jakieś przeprowadzki śniły i jakieś durnoty.....

Veronique, gdzieś czytałam, że ananasów podobno nie można, ale już nie popadajmy w paranoję - przecież nie zjesz całej torebki tego musli na raz..... a minimalna ilość, na dodatek kandyzowanego..... raczej nie zaszkodzi....

ale zimno! muszę dziś wyjść do sklepu, ale chyba zaliczę najbliższy.... :)

Do góry