reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Dziewczyny powiedzcie mi coś odnośnie higieny intymnej można używać tych żeli??
Dzień doberek!!!;-) Wydrussia ja kiedyś pytałam gincia o żele i inne płyny do higieny intymnej i powiedział, że mogę używać, bo nie mam żadnych infekcji itp.;-) Ja używam chusteczek i żelu do higieny intymnej i jest dobrze
wydrussia91
Foczusia a jakiej firmy?:-)
Dzień doberek lipcóweczki i bąbeleczki :* no ja nie śpię od 5.30 bo mój wstał do pracy kawkę pił więć mnie obudził żebym z nim pogadała,ale dostał smsa ,że jednak dzis zostają w domu,bo mróz jak pieron jest
A ja wstałam tylko raz w nocy po 3eciej siusiu bo mnie tak cisnęło na pęcherz,że bym nie wytrzymała Dzidzia już też się obudziła chyba głodna hihi,właśnie tez tak dziewczyny macie,że czujecie dzidzię o jednakowej prawie godzinie ??? Ja mam tak zawsze przed 7mą rano prawie cały dzień jest spokój do 18.00 i później ok 21.00 ale to jak w zegarku naprawdę nie wiem czy to tak może być ...
A ja wstałam tylko raz w nocy po 3eciej siusiu bo mnie tak cisnęło na pęcherz,że bym nie wytrzymała Dzidzia już też się obudziła chyba głodna hihi,właśnie tez tak dziewczyny macie,że czujecie dzidzię o jednakowej prawie godzinie ??? Ja mam tak zawsze przed 7mą rano prawie cały dzień jest spokój do 18.00 i później ok 21.00 ale to jak w zegarku naprawdę nie wiem czy to tak może być ...
wydrussia91
Orchidea Hej Kochana:-) Mój Niuniek różnie fika:-) przeważnie jak podniose się z łóżka rano:-) a potem w dzień różnie:-) kurcze mam cały czas twardy brzuch z lewej str a z prawej jest ok... Też tak macie??
margerita126
Fanka BB :)
Witam;-) moja zaczyna sie wiercić jak zaczynam jeśc lub pić ogólnie ostatnio jest bardzo ruchliwa z czego bardzo się ciesze bo w koncu moge cos kontrolowac i wiedziec wiecej;-)
wydrussia91
Lipcóweczki ja uciekam do łóżka bo coś mnie chyba rozkłada:-(
wydrusia ja mam rano zawsze po jednej stronie twardszy brzuszek a tak w dzień to nie ,no to kładź się!! i kuruj kurde bo pogoda nas nie rozpieszcza margerita no dzień doberek no to głodomorek się budzi jak jesz i pijesz hihi
reklama
margerita126
Fanka BB :)
wydrusia zdrówka życzę.
orchidea no na to wygląda ,że niezłe juz z niej ziółko ;-) pisałam juz jakis czas temu cyce mi pourywa jak nic .Ogólnie kazde moje dziecko takie było tzn wiecznie głodne moze dlatego,że tylko na piersi nie wiem.
orchidea no na to wygląda ,że niezłe juz z niej ziółko ;-) pisałam juz jakis czas temu cyce mi pourywa jak nic .Ogólnie kazde moje dziecko takie było tzn wiecznie głodne moze dlatego,że tylko na piersi nie wiem.