reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzień doberek!!!;-) Wydrussia ja kiedyś pytałam gincia o żele i inne płyny do higieny intymnej i powiedział, że mogę używać, bo nie mam żadnych infekcji itp.;-) Ja używam chusteczek i żelu do higieny intymnej i jest dobrze:-D

Dzień doberek lipcóweczki i bąbeleczki :* no ja nie śpię od 5.30 bo mój wstał do pracy kawkę pił więć mnie obudził żebym z nim pogadała,ale dostał smsa ,że jednak dzis zostają w domu,bo mróz jak pieron jest :no:
A ja wstałam tylko raz w nocy po 3eciej siusiu bo mnie tak cisnęło na pęcherz,że bym nie wytrzymała :-D Dzidzia już też się obudziła :tak: chyba głodna hihi,właśnie tez tak dziewczyny macie,że czujecie dzidzię o jednakowej prawie godzinie ??? :eek: Ja mam tak zawsze przed 7mą rano prawie cały dzień jest spokój do 18.00 i później ok 21.00 ale to jak w zegarku naprawdę :eek: nie wiem czy to tak może być ...

Orchidea Hej Kochana:-) Mój Niuniek różnie fika:-) przeważnie jak podniose się z łóżka rano:-) a potem w dzień różnie:-) kurcze mam cały czas twardy brzuch z lewej str a z prawej jest ok... Też tak macie??

Witam;-) moja zaczyna sie wiercić jak zaczynam jeśc lub pić:-p ogólnie ostatnio jest bardzo ruchliwa z czego bardzo się ciesze bo w koncu moge cos kontrolowac i wiedziec wiecej;-)

wydrusia ja mam rano zawsze po jednej stronie twardszy brzuszek a tak w dzień to nie ,no to kładź się!! i kuruj kurde bo pogoda nas nie rozpieszcza margerita no dzień doberek :) no to głodomorek się budzi jak jesz i pijesz hihi

reklama
wydrusia zdrówka życzę.
orchidea no na to wygląda ,że niezłe juz z niej ziółko ;-) pisałam juz jakis czas temu cyce mi pourywa jak nic .Ogólnie kazde moje dziecko takie było tzn wiecznie głodne moze dlatego,że tylko na piersi nie wiem.

Do góry