reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzień doberek!!!;-) Wydrussia ja kiedyś pytałam gincia o żele i inne płyny do higieny intymnej i powiedział, że mogę używać, bo nie mam żadnych infekcji itp.;-) Ja używam chusteczek i żelu do higieny intymnej i jest dobrze:-D

Dzień doberek lipcóweczki i bąbeleczki :* no ja nie śpię od 5.30 bo mój wstał do pracy kawkę pił więć mnie obudził żebym z nim pogadała,ale dostał smsa ,że jednak dzis zostają w domu,bo mróz jak pieron jest :no:
A ja wstałam tylko raz w nocy po 3eciej siusiu bo mnie tak cisnęło na pęcherz,że bym nie wytrzymała :-D Dzidzia już też się obudziła :tak: chyba głodna hihi,właśnie tez tak dziewczyny macie,że czujecie dzidzię o jednakowej prawie godzinie ??? :eek: Ja mam tak zawsze przed 7mą rano prawie cały dzień jest spokój do 18.00 i później ok 21.00 ale to jak w zegarku naprawdę :eek: nie wiem czy to tak może być ...

Orchidea Hej Kochana:-) Mój Niuniek różnie fika:-) przeważnie jak podniose się z łóżka rano:-) a potem w dzień różnie:-) kurcze mam cały czas twardy brzuch z lewej str a z prawej jest ok... Też tak macie??

Witam;-) moja zaczyna sie wiercić jak zaczynam jeśc lub pić:-p ogólnie ostatnio jest bardzo ruchliwa z czego bardzo się ciesze bo w koncu moge cos kontrolowac i wiedziec wiecej;-)

wydrusia ja mam rano zawsze po jednej stronie twardszy brzuszek a tak w dzień to nie ,no to kładź się!! i kuruj kurde bo pogoda nas nie rozpieszcza margerita no dzień doberek :) no to głodomorek się budzi jak jesz i pijesz hihi

reklama
wydrusia zdrówka życzę.
orchidea no na to wygląda ,że niezłe juz z niej ziółko ;-) pisałam juz jakis czas temu cyce mi pourywa jak nic .Ogólnie kazde moje dziecko takie było tzn wiecznie głodne moze dlatego,że tylko na piersi nie wiem.

Do góry