reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchidea..mam nadzieje, że mnie nie złapie..ja tam wszystko przetrawię heh.. a swoja droga, niektóre kobietki w ciąży to by nie pogardziły rozwolnieniem od czasu do czasu..jak męcza się z zaparciami:) (ja do nich nie należę) tylko nie wiem co gorsze:-D

Nawpycham sie czego innego to żołądek nawet nie poczuje tego twarożku:)
teraz kolej na czekoladowe platki z mlekiem.. (półtora bułki już za mna, w tym jedna połowka z felernym twarożkiem)

Ostatnia edycja:
Ja mam zaparcia w ciąży :-( teraz już lepiej jest odkąd duzo jabłek jem pomogły mi bardzo ale jak fajki rzuciłam to matko kochana wogóle sie nie mogłam załatwić :baffled: wydrusia podziekuj powiedz jej,że my też tęsknimy :-) i niech się wygrzewa ile wlezie !!!

dodi no właśnie nie widzisz hahaha teraz już będę wiedziała co robić :-D marzenka fajny ten piesio !! Ja tam żadnego zwierzaka nie mam ale o psiaku też marzę ...

patrzcie na to foto <3 <3 <3 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://republika.pl/blog_sq_195437/267630/tr/brzuszek_z_nozka.jpg

Marzenko ten pies to moje marzenie!!!!!!!!!!!!!!!! cudowny i madry!!!

reklama
A ja nie mam pieska..córa bardzo by chciała, ale na razie nie mamy warunków (mieszkanie w bloku) i nie mialby kto z nim wychodzić.. a jak pomyślę, że jest -17 na dworze, a ja z pieskiem bym miała teraz lecieć to mi się odechciewa... ale jak będzie domek to pies będzie na bank!!

Zdjęcie super, ale to nie jest autentyczne tej kobietki:) gdzieś juz takie tez widziałam..ciekawe czy to naprawde tak, czy jakis fotomontaż:) bo uchwicic akurat jak tak kopie to chyba trudno:)

Ostatnia edycja:
Do góry