reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Maqnio Was wszystkich kazała pozdrowić i mówi że tęskni... Ledwo żyje i grzeje się pod pierzynką :-)
Marzena197235
Fanka BB :)
Zuzu ciesze sie razem z toba i gratuluje synka
Ale sie przez chwile rozpisałyscie nie nadazyłam czytac
Ale sie przez chwile rozpisałyscie nie nadazyłam czytac
dodi_misia
Orchidea..mam nadzieje, że mnie nie złapie..ja tam wszystko przetrawię heh.. a swoja droga, niektóre kobietki w ciąży to by nie pogardziły rozwolnieniem od czasu do czasu..jak męcza się z zaparciami (ja do nich nie należę) tylko nie wiem co gorsze
Nawpycham sie czego innego to żołądek nawet nie poczuje tego twarożku
teraz kolej na czekoladowe platki z mlekiem.. (półtora bułki już za mna, w tym jedna połowka z felernym twarożkiem)
Nawpycham sie czego innego to żołądek nawet nie poczuje tego twarożku
teraz kolej na czekoladowe platki z mlekiem.. (półtora bułki już za mna, w tym jedna połowka z felernym twarożkiem)
Ostatnia edycja:
Ja mam zaparcia w ciąży :-( teraz już lepiej jest odkąd duzo jabłek jem pomogły mi bardzo ale jak fajki rzuciłam to matko kochana wogóle sie nie mogłam załatwić wydrusia podziekuj powiedz jej,że my też tęsknimy :-) i niech się wygrzewa ile wlezie !!!
dodi_misia
A widzisz orchidea...nie pomyślałaś, żeby stary twarożek zjeść????
Marzena197235
pisałyscie cos o pieskach jakie macie ja mam rocznego prawie Border Collie – Wikipedia, wolna encyklopedia
sa to bardzo madre psy i on tez jest bardzo madry , lubie go strasznie mocno za to ze taki kochany jest madry i cwany
sa to bardzo madre psy i on tez jest bardzo madry , lubie go strasznie mocno za to ze taki kochany jest madry i cwany
reklama
dodi_misia
A ja nie mam pieska..córa bardzo by chciała, ale na razie nie mamy warunków (mieszkanie w bloku) i nie mialby kto z nim wychodzić.. a jak pomyślę, że jest -17 na dworze, a ja z pieskiem bym miała teraz lecieć to mi się odechciewa... ale jak będzie domek to pies będzie na bank!!
Zdjęcie super, ale to nie jest autentyczne tej kobietki gdzieś juz takie tez widziałam..ciekawe czy to naprawde tak, czy jakis fotomontaż bo uchwicic akurat jak tak kopie to chyba trudno
Zdjęcie super, ale to nie jest autentyczne tej kobietki gdzieś juz takie tez widziałam..ciekawe czy to naprawde tak, czy jakis fotomontaż bo uchwicic akurat jak tak kopie to chyba trudno
Ostatnia edycja: