reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchidea..mam nadzieje, że mnie nie złapie..ja tam wszystko przetrawię heh.. a swoja droga, niektóre kobietki w ciąży to by nie pogardziły rozwolnieniem od czasu do czasu..jak męcza się z zaparciami:) (ja do nich nie należę) tylko nie wiem co gorsze:-D

Nawpycham sie czego innego to żołądek nawet nie poczuje tego twarożku:)
teraz kolej na czekoladowe platki z mlekiem.. (półtora bułki już za mna, w tym jedna połowka z felernym twarożkiem)

Ostatnia edycja:
Ja mam zaparcia w ciąży :-( teraz już lepiej jest odkąd duzo jabłek jem pomogły mi bardzo ale jak fajki rzuciłam to matko kochana wogóle sie nie mogłam załatwić :baffled: wydrusia podziekuj powiedz jej,że my też tęsknimy :-) i niech się wygrzewa ile wlezie !!!

dodi no właśnie nie widzisz hahaha teraz już będę wiedziała co robić :-D marzenka fajny ten piesio !! Ja tam żadnego zwierzaka nie mam ale o psiaku też marzę ...

patrzcie na to foto <3 <3 <3 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://republika.pl/blog_sq_195437/267630/tr/brzuszek_z_nozka.jpg

Marzenko ten pies to moje marzenie!!!!!!!!!!!!!!!! cudowny i madry!!!

reklama
A ja nie mam pieska..córa bardzo by chciała, ale na razie nie mamy warunków (mieszkanie w bloku) i nie mialby kto z nim wychodzić.. a jak pomyślę, że jest -17 na dworze, a ja z pieskiem bym miała teraz lecieć to mi się odechciewa... ale jak będzie domek to pies będzie na bank!!

Zdjęcie super, ale to nie jest autentyczne tej kobietki:) gdzieś juz takie tez widziałam..ciekawe czy to naprawde tak, czy jakis fotomontaż:) bo uchwicic akurat jak tak kopie to chyba trudno:)

Ostatnia edycja:
Do góry