reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula, a może masz dobre przeczucie, że to oglądałaś hehhe..trzeba było licytować:-D
Wisienka dobrej nocki.. to pochwal sie jutro
tak wylicytowalabym i co wtedy:-)chlopca w rozowe nie ubiore:-Dja od zawsze chcialam dziewczynke i dlatego tak mam ale nie ma co sie ludzic...u mojego w rodzinie znalesc dziewczynke graniczy z cudem...

No wiesz Anula...intuicja CZASAMI nie zawodzi (mnie zawiodla i będzie dziewczynka a nie chlopiec tak jak myślałam):-D
A jak nie to sprzedalabys mi po atrakcyjnej cenia haha

jem pyszna bułeczkę z twarożkiem i posypałam ją świeżym koperkiem..mniam

anula to u mnie w rodzinie prawie same dziewczyny więc wielkiiiiiiiiiii szok bym miała jakby sie okazało,że syn ale myslę,że na 90% córcia będzie :-D czas pokaże ;)

OOO niiieee, dziewczyny co sie stanie, jak zjadłam tą bułkę z twarożkiem, ktory drugi dzień przeterminowany jest?? odruchowo jakoś wzięłam, nowy nieotwarty i dopiero po zjedzeniu spojrzałam na datę haha.. no coż jutro kibelek będzie moim przyjacielem:)

A u nas w rodzinie to w sumie nie wiem... chyba chłopców więcej...moj A. ma tylko brata..ja mam brata i siostrę.. moj tata też tylko brata..ciotka dwoch synów..wujek 3 synów i córka..więc w sumei kogel mogel hehe

Ostatnia edycja:
dodi wypij gorącą herbatkę możę nic nie będzie jak jeden dzień :baffled: echh w tych sklepach czasem to maja te rzeczy tak przeterminowane,że porażka Anulka buziamy was :* słodkich snów

reklama
Orchidea, to nie wina sklepu :zawstydzona/y: tylko ja go tak dlugo w lodówce przetrzymywałam bo nie miałam chęci na niego.. no coż, co bedzie to będzie..nie pierwszy raz sr......ka w zyciu:):)

Do góry