reklama
Anula1989
Fanka BB :)
tak wylicytowalabym i co wtedy:-)chlopca w rozowe nie ubioreja od zawsze chcialam dziewczynke i dlatego tak mam ale nie ma co sie ludzic...u mojego w rodzinie znalesc dziewczynke graniczy z cudem...Anula, a może masz dobre przeczucie, że to oglądałaś hehhe..trzeba było licytować
Wisienka dobrej nocki.. to pochwal sie jutro
dodi_misia
No wiesz Anula...intuicja CZASAMI nie zawodzi (mnie zawiodla i będzie dziewczynka a nie chlopiec tak jak myślałam)
A jak nie to sprzedalabys mi po atrakcyjnej cenia haha
jem pyszna bułeczkę z twarożkiem i posypałam ją świeżym koperkiem..mniam
A jak nie to sprzedalabys mi po atrakcyjnej cenia haha
jem pyszna bułeczkę z twarożkiem i posypałam ją świeżym koperkiem..mniam
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Zuzu bidulka jeszcze jutro musi iść:-( ma nadzieję że nie tak długo jak dziś
dodi_misia
OOO niiieee, dziewczyny co sie stanie, jak zjadłam tą bułkę z twarożkiem, ktory drugi dzień przeterminowany jest?? odruchowo jakoś wzięłam, nowy nieotwarty i dopiero po zjedzeniu spojrzałam na datę haha.. no coż jutro kibelek będzie moim przyjacielem
A u nas w rodzinie to w sumie nie wiem... chyba chłopców więcej...moj A. ma tylko brata..ja mam brata i siostrę.. moj tata też tylko brata..ciotka dwoch synów..wujek 3 synów i córka..więc w sumei kogel mogel hehe
A u nas w rodzinie to w sumie nie wiem... chyba chłopców więcej...moj A. ma tylko brata..ja mam brata i siostrę.. moj tata też tylko brata..ciotka dwoch synów..wujek 3 synów i córka..więc w sumei kogel mogel hehe
Ostatnia edycja:
reklama
dodi_misia
Orchidea, to nie wina sklepu tylko ja go tak dlugo w lodówce przetrzymywałam bo nie miałam chęci na niego.. no coż, co bedzie to będzie..nie pierwszy raz sr......ka w zyciu