reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula, a może masz dobre przeczucie, że to oglądałaś hehhe..trzeba było licytować:-D
Wisienka dobrej nocki.. to pochwal sie jutro
tak wylicytowalabym i co wtedy:-)chlopca w rozowe nie ubiore:-Dja od zawsze chcialam dziewczynke i dlatego tak mam ale nie ma co sie ludzic...u mojego w rodzinie znalesc dziewczynke graniczy z cudem...

No wiesz Anula...intuicja CZASAMI nie zawodzi (mnie zawiodla i będzie dziewczynka a nie chlopiec tak jak myślałam):-D
A jak nie to sprzedalabys mi po atrakcyjnej cenia haha

jem pyszna bułeczkę z twarożkiem i posypałam ją świeżym koperkiem..mniam

anula to u mnie w rodzinie prawie same dziewczyny więc wielkiiiiiiiiiii szok bym miała jakby sie okazało,że syn ale myslę,że na 90% córcia będzie :-D czas pokaże ;)

OOO niiieee, dziewczyny co sie stanie, jak zjadłam tą bułkę z twarożkiem, ktory drugi dzień przeterminowany jest?? odruchowo jakoś wzięłam, nowy nieotwarty i dopiero po zjedzeniu spojrzałam na datę haha.. no coż jutro kibelek będzie moim przyjacielem:)

A u nas w rodzinie to w sumie nie wiem... chyba chłopców więcej...moj A. ma tylko brata..ja mam brata i siostrę.. moj tata też tylko brata..ciotka dwoch synów..wujek 3 synów i córka..więc w sumei kogel mogel hehe

Ostatnia edycja:
dodi wypij gorącą herbatkę możę nic nie będzie jak jeden dzień :baffled: echh w tych sklepach czasem to maja te rzeczy tak przeterminowane,że porażka Anulka buziamy was :* słodkich snów

reklama
Orchidea, to nie wina sklepu :zawstydzona/y: tylko ja go tak dlugo w lodówce przetrzymywałam bo nie miałam chęci na niego.. no coż, co bedzie to będzie..nie pierwszy raz sr......ka w zyciu:):)

Do góry