reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

emka apetyt masz tak jak ja ze tez nie pekniemy hahaha:-Daz sie dziwnie ze jeszcze nie wygladam jak szafa;-)
margerita smieszne to jest gdy sie slucha ale przechodzic tego chyba zadna z nas by nie chciala:-(

reklama
Anula hahaha dobra byłaś agentka mała diabliczka hihi em_ka a ja odmroziłam sobie kapuste z grochem hahaha jesoo jaka pyszna ale jedzenie na jednej stronie jest strasznie niewygodne :wściekła/y:

Anula, to Ty super łobuziara byłaś;))

Em_ka, wcinaj! na zdrówko!

Orchidea, jak będziesz miała takiego blond aniołeczka z loczkami, mmmmm, piękności:) Mój synuś będzie rudziutki, matka brunetka a ojciec blondyn;)

dobra cicho!! nie mowimy juz o zarciu. Zerzarlam to co mialam na talerzu i jak na razie nie chce myslec o nastepnej porcji :-D nawet do kuchni nie pojde bo od razu wazuweczka zupeczke do buzi :-D ahahha

margerita winna sie teraz nie czuje, ale zobaczysz co bedzie po porodzie :-D

ja tam i szfa moge byc chlop zlapany:-)jak i dzis maly skacze moj sie smieje ze juz ma zadatki:-)a gdy mialm 4-5 latak babcia mnie pilnowalam weszlam do komorki tam na stol otworzylam czerwona farbe olejna i polalam sobie nogi, babcia mnie myla i plakala bo bala sie ze ojciec bedzie krzyczal gdy wroci z mama a ja palakalam bo maial ulubione biale rajstopy czerwone hahaha oj chodzilam troche z nogami jak bocian:-D
psota ja zawsze chcialam miec rude wlosy az kiedys takie zrobilam ale moj teraz nie chce pozwolic bo podono i tak wredna jestem i mowi ze po co jeszcze ludzie maja wiedziec;-)

Wcale nie musi być rudy ... mój kuzyn ma rude włosy a żona ma czarne swoje i chłopaki jeden blondyn a drugi ciemny :-D właśnie mama dzwoniła ,że dalszemu kuzynowi urodziła się 6ta córka ja pitole :szok: zwariowałabym chyba

Anula uwierz mi ze wiem bo mam takiego syna tzn teraz juz wyrósł ale miałam z nim harcore!!! miał nadpobudliwośc psychoruchową ... ogólnie wszedzie go było pełno, nie chciał chodzic za ręke ....uciekał itddd . drugi raz juz bym tego nie zniosła..... nie dam rady;-)
emka po porodzie jakabys nie była gruba poczujesz sie i tak jak laska uwierz mi ja nie zapomne jak ja sie czułam oczywiscie poki naga przed lustrem nie stanęłam wtedy to byl szok i łzy.Więc zajadaj i nie marudz odchudzisz sie kiedys tam :rofl2:

Ostatnia edycja:
Orchidea, dla mnie, to może mieć nawet niebieskie włoski i tak będę kochać najbardziej na świecie;) To kuzyn szaleje, same córki robi;)

Anula, to Ci ukochany powiedział;)))

reklama
margerita a to sie nie nazywa ADHD? sa takie dzieci, moja mama miala w grupie 3-latkow chlopca. Jakas paranoja! B.mlodziutka mama bo urodzila go jak miala 16 lat, nie za dobrze sie nim zajmuje i chlopczyk tak nadpobudliwy ze w miejscu nie wysiedzial, wszystko porozwalane. Na szczescie moja mama po takim 35 letnim doswiadczeniu wie jak postepowac z takimi dziecmi. Ja nie wytrzymalabym chyba szczerze mowiac.

orchidea to jak mi wyjdzie chlopczyk to zadzwonie do kuzyna i sie zapytam jak to robi :-D

Do góry