reklama
dobra cicho!! nie mowimy juz o zarciu. Zerzarlam to co mialam na talerzu i jak na razie nie chce myslec o nastepnej porcji nawet do kuchni nie pojde bo od razu wazuweczka zupeczke do buzi ahahha
margerita winna sie teraz nie czuje, ale zobaczysz co bedzie po porodzie
margerita winna sie teraz nie czuje, ale zobaczysz co bedzie po porodzie
Anula1989
Fanka BB :)
ja tam i szfa moge byc chlop zlapany:-)jak i dzis maly skacze moj sie smieje ze juz ma zadatki:-)a gdy mialm 4-5 latak babcia mnie pilnowalam weszlam do komorki tam na stol otworzylam czerwona farbe olejna i polalam sobie nogi, babcia mnie myla i plakala bo bala sie ze ojciec bedzie krzyczal gdy wroci z mama a ja palakalam bo maial ulubione biale rajstopy czerwone hahaha oj chodzilam troche z nogami jak bocian
psota ja zawsze chcialam miec rude wlosy az kiedys takie zrobilam ale moj teraz nie chce pozwolic bo podono i tak wredna jestem i mowi ze po co jeszcze ludzie maja wiedziec;-)
psota ja zawsze chcialam miec rude wlosy az kiedys takie zrobilam ale moj teraz nie chce pozwolic bo podono i tak wredna jestem i mowi ze po co jeszcze ludzie maja wiedziec;-)
Wcale nie musi być rudy ... mój kuzyn ma rude włosy a żona ma czarne swoje i chłopaki jeden blondyn a drugi ciemny właśnie mama dzwoniła ,że dalszemu kuzynowi urodziła się 6ta córka ja pitole zwariowałabym chyba
margerita126
Fanka BB :)
Anula uwierz mi ze wiem bo mam takiego syna tzn teraz juz wyrósł ale miałam z nim harcore!!! miał nadpobudliwośc psychoruchową ... ogólnie wszedzie go było pełno, nie chciał chodzic za ręke ....uciekał itddd . drugi raz juz bym tego nie zniosła..... nie dam rady;-)
emka po porodzie jakabys nie była gruba poczujesz sie i tak jak laska uwierz mi ja nie zapomne jak ja sie czułam oczywiscie poki naga przed lustrem nie stanęłam wtedy to byl szok i łzy.Więc zajadaj i nie marudz odchudzisz sie kiedys tam
emka po porodzie jakabys nie była gruba poczujesz sie i tak jak laska uwierz mi ja nie zapomne jak ja sie czułam oczywiscie poki naga przed lustrem nie stanęłam wtedy to byl szok i łzy.Więc zajadaj i nie marudz odchudzisz sie kiedys tam
Ostatnia edycja:
reklama
margerita a to sie nie nazywa ADHD? sa takie dzieci, moja mama miala w grupie 3-latkow chlopca. Jakas paranoja! B.mlodziutka mama bo urodzila go jak miala 16 lat, nie za dobrze sie nim zajmuje i chlopczyk tak nadpobudliwy ze w miejscu nie wysiedzial, wszystko porozwalane. Na szczescie moja mama po takim 35 letnim doswiadczeniu wie jak postepowac z takimi dziecmi. Ja nie wytrzymalabym chyba szczerze mowiac.
orchidea to jak mi wyjdzie chlopczyk to zadzwonie do kuzyna i sie zapytam jak to robi
orchidea to jak mi wyjdzie chlopczyk to zadzwonie do kuzyna i sie zapytam jak to robi