reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchidea moj sasiad ma 6 corek teraz dorosle najmlodsza jest w ciazy z bliznietami jak jej ojciec sie dowiedzial krzyczal ze nic chce kolejnych dziur ale okazalo sie ze chlopcy i sie cieszy:-)
margerita ale nadpobudliwosc powinna minac uczyli nas o tym;-)

reklama
A pewnie mi się rude dzieci cholernie podobają :-D taaa zaszalał ja go z 8 lat nie widziałam haha a ten se tyle dzieci narobił i jeszcze same córki weź nakarm tyle głów ile to chleba idzie na sniadanie jesoooo :szok:

emka wiadomo nie jest latwo z takim urwisem ale sa na to sposoby gdy widac ze dziecko nie moze wysiedziec trzeba np wyslac wymoczyc gabke albo podlac kwiatki takie dzieci maja cos takiego jak "glod ruchu"u 3 latkow, z wiekiem powonno minac:tak:
ale mama z takim doswiadczeniem dala rade;-)

a ja sie tam az tak nie znam, myslalam ze to mniej wiecej to samo z tym ze chyba z ADHD sie nie wyrasta tylko trzeba sie nauczyc z tym zyc.

a dziewczyny, mam takie pytanko. Wy tez macie jedna piers wieksza od drugiej? ja mam prawa taka banie a ta druga taka dziwna :-D czy tos ie kiedykolwiek wyrowna? ta prawa mi wychodzi az ze stanika a druga jest przykryta ok :baffled:

a margerita to w takim razie ADHD ma moj jaszczur, przeciez ja go gdzies oddam chyba bo nie da sie wytrzymac. Ja siedze i pisze a ten przez 8 h lata po terrarium i nie zapowiada sie na to zeby z tego mial wyrosnac

emka slyszalam ze tak bywa, najwyzej z mniejszej bedziesz wiecej karmila to dzidzius bardziej wyciagnie, oczywiscie to zart. pewnie tak bywa;-)
lece sie kapac ale wroce:tak:

No trochę mi się zeszło zanim nadrobiłam zaległości od południa ale udało się:)
Już po wizycie, i z maleństwem wszystko jak najbardziej ok no i lekarz twierdzi, że jak nic będzie dziewczynka... więc chyba ciągle dziewczynki na forum prowadzą, choć chyba nikt nie zna dokładnego rankingu;)
A jeżeli chodzi o mój podwyższony poziom leukocytów, to tak jak czytałam lekarz powiedział, że w ciąży w takim przypadku podaje się antybiotyki, ale dla pewności mam w środę powtórzyć badania a do tego zrobić posiew moczu i posiew z pochwy... No i o ile z badań ogólnych w czwartek się nie pogorszy to poczekamy na wyniki posiewu a jeżeli w czwarlek leukocytów będzie jeszcze więcej to niestety od razu antybiotyki... No więc muszę poczekać. Na szczęście on podchodzi do tego zdecydowanie na spokojnie co i mnie uspokaja:)

A tak ad imion to tylko przyszliśmy do domu a mąż mówi no to będzie mała Wiktoria...:) Nawet miło mi się zrobiło, w sumie obojgu nam się to imię podoba. tylko niedawno bliska koleżanka mówiła, że jak będzie miała córkę to na pewno tak jej da na imię i od razu pożałowałam, że wogóle zapytałam. Teraz niby głupio dać takie imię... Ale z drugiej strony jej dopiero co sie drugi chłopak urodził, i wiem, że następne dziecko to raczej dopiero za parę ładnych lat, no a mąż mówi, że kto pierwszy ten lepszy... Więc możliwe, że zostanie, choć tak dziwnie.

emka oddaj jaszczura na terapie:-D
basieniak Gratuluje córeczki ;-) widzisz niepotrzebnie az tak bardzo sie przejmowałas tymi wynikami .... moje tez poddwyższone ale w ciązy juz tak bywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Em_ka, to każdy tak ma;) mi wczoraj z prawej piersi zaczęła siara wyciekać...

Basieniak, cieszę się, że wszytsko u Was ok, gratuluję córeczki:))

Ostatnia edycja:
Do góry