reklama
orchidea w ten zabobon akurat uwierze bo zobaczycie jak nasze dzidzi odziedziczy szope po tatusiu. Jestem wiecej niz pewna ze wyjdzie od razu z wlosami czarnymi ale bedzie smiania jak wam pokaze focie po porodzie
Anula1989
Fanka BB :)
fajne, mama mowi ze mialam czarne jak wegiel i pozniej spinka albo gumka na czubku ratowalanasze jak juz bedzie mialo wlosy to pewnie czarne ja ciemnie moj czarne ale w sumie zgagi nie mialam jeszcze:-)najlepiej zeby karnacji po mnie nie mialo bo biala jestem jak smierc nawet latem
Ostatnia edycja:
margerita126
coś pomieszałam z postem haha
Psota biore urosept juz od soboty ale dzieki za info
Psota biore urosept juz od soboty ale dzieki za info
Anula1989
orchidea fajnie z jasnymi taki aniolek:-)moje to podobno diabel bedzie mama mowi ze jak nic wda sie we mnie a ja cale dnie spalam i cale noce plakalam, i ssalam smoka 4 lata gubilam i palakalam albo musieli mi w nocy szukac kota to gdy wieksza bylam raz kot wszedl na korytarz i umarl mama mowi ze przeze mnie bo zameczylambajek mi nie chcieli wl bo tak piszczalam zeby wyjeli mi postacie z tv a jak mialam 3 latka plakalam ze chce do budy(wozka)musiala mama wyjac malego brata bo wytrzymac sie nie dalo. wczesniej sie z tego smialam ale oby nie wdalo sie we mnie bo tragedia bedzie
ja chcialabym zeby odziedziczylo karnacje po D bo on jest taki lekko sniadawy a w lato to murzin. Jak kolo niego stoje to bialas jakich malo
ej jak sie nie pojawie przez nastepne dni to znaczy ze umarlam z przejedznia. Wlasnie zrobilam sobie tosty czosnkowe z szynka, serem zoltym ogorkiem i ketchupem + kawa. Chyba mnie rozsadzi a jesc mi sie chce dalej
anula ze mnie byl tez maly diabelek, w miejscu nie usiedzialam i nie chcialam zeby mnie za reke trzymali, wiecznie sie wyrywalam. Nawet mam filmiki z 4 r.ż jak mama nad jeziorem mnie probowala trzymac a ja jej uciekalam i wychylalam sie zeby dotknac reka wody
ej jak sie nie pojawie przez nastepne dni to znaczy ze umarlam z przejedznia. Wlasnie zrobilam sobie tosty czosnkowe z szynka, serem zoltym ogorkiem i ketchupem + kawa. Chyba mnie rozsadzi a jesc mi sie chce dalej
anula ze mnie byl tez maly diabelek, w miejscu nie usiedzialam i nie chcialam zeby mnie za reke trzymali, wiecznie sie wyrywalam. Nawet mam filmiki z 4 r.ż jak mama nad jeziorem mnie probowala trzymac a ja jej uciekalam i wychylalam sie zeby dotknac reka wody
Ostatnia edycja:
reklama
margerita126
Anula niezły gagatek z Ciebie
emka Ty żarłoku haha zazdroszcze apetytu ;-) jedz i rosnij kochana w koncu to najlepszy czas zeby jesc i nie czuc sie winnym .
emka Ty żarłoku haha zazdroszcze apetytu ;-) jedz i rosnij kochana w koncu to najlepszy czas zeby jesc i nie czuc sie winnym .
Ostatnia edycja: