reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea w ten zabobon akurat uwierze bo zobaczycie jak nasze dzidzi odziedziczy szope po tatusiu. Jestem wiecej niz pewna ze wyjdzie od razu z wlosami czarnymi :-D ale bedzie smiania jak wam pokaze focie po porodzie :-D :-D :-D

No i pewnie ciemna karnacja normalnie dzidziolka będziesz miała superaśnego a nasze takie białaski będą hahhaa psota 85 to stara no błagam Cię :-D

fajne, mama mowi ze mialam czarne jak wegiel i pozniej spinka albo gumka na czubku ratowala:-Dnasze jak juz bedzie mialo wlosy to pewnie czarne ja ciemnie moj czarne ale w sumie zgagi nie mialam jeszcze:-)najlepiej zeby karnacji po mnie nie mialo bo biala jestem jak smierc nawet latem:-D

Ostatnia edycja:
Anulka no ja miałam blond włoski jak sie urodziłam mój też więc wątpię ,że dzidzia będzie czarne miała hihi jedynie co to może oczka bo obydwoje mamy ciemne

orchidea fajnie z jasnymi taki aniolek:-)moje to podobno diabel bedzie mama mowi ze jak nic wda sie we mnie a ja cale dnie spalam i cale noce plakalam, i ssalam smoka 4 lata gubilam i palakalam albo musieli mi w nocy szukac kota to gdy wieksza bylam raz kot wszedl na korytarz i umarl mama mowi ze przeze mnie bo zameczylam:zawstydzona/y:bajek mi nie chcieli wl bo tak piszczalam zeby wyjeli mi postacie z tv a jak mialam 3 latka plakalam ze chce do budy(wozka)musiala mama wyjac malego brata bo wytrzymac sie nie dalo. wczesniej sie z tego smialam ale oby nie wdalo sie we mnie bo tragedia bedzie:szok:

ja chcialabym zeby odziedziczylo karnacje po D bo on jest taki lekko sniadawy a w lato to murzin. Jak kolo niego stoje to bialas jakich malo :-D

ej jak sie nie pojawie przez nastepne dni to znaczy ze umarlam z przejedznia. Wlasnie zrobilam sobie tosty czosnkowe z szynka, serem zoltym ogorkiem i ketchupem + kawa. Chyba mnie rozsadzi a jesc mi sie chce dalej :-D

anula ze mnie byl tez maly diabelek, w miejscu nie usiedzialam i nie chcialam zeby mnie za reke trzymali, wiecznie sie wyrywalam. Nawet mam filmiki z 4 r.ż jak mama nad jeziorem mnie probowala trzymac a ja jej uciekalam i wychylalam sie zeby dotknac reka wody :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Anula:-D niezły gagatek z Ciebie
emka Ty żarłoku haha zazdroszcze apetytu ;-) jedz i rosnij kochana w koncu to najlepszy czas zeby jesc i nie czuc sie winnym .

Ostatnia edycja:
Do góry