reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psotka wrzuciłam zdjęcie specjalnie dla Ciebie:-)
Emka kiedyś się wyrówna. Albo i nie ;-) Przytul Jaszczura widocznie potrzebuje bliskości
Basieniak gratulacje. A imię daj jakie chcesz. Nie ma się czym przejmować
Margereta moje dziecko od kiedy zaczęło chodzić to biegnie. Z tego się biorą wszystkie jej problemy. Ale powoli jej przechodzi :-)

basieniak gratki wielkie no i kolejna "dziura" u lipcówek hahaha psota poważnie ?? kurde mi nic nie leci ale chyba nie każdej musi lecieć ?? :baffled:

basieniak ale superrrrrr!! gratuluje corci :-D miejmy nadzieje ze i mi sie to sprawdzi :-D

margerita jaszczura dam tobie albo mojej mamie na terapie, jestescie bardziej doswiadczone w tych sprawach :-D

psota ja jak sobie robie masaze czasami to tez patrze czy cos mi nie leci, na szczescie jeszcze nie :-) mam nadzieje ze sie ta siara u mnie wstrzyma do porodu, a przynajmniej do ostatniego miesiaca ^^

mailuj a moze tobie go dam do przytulania :-D jak go wczoraj wzielam to mi sie umiejscowil na przedramieniu i mi go cala reke podrapal tymi pazurami! dziad jeden :-D

a moj D powiedzial ze jak bede miala nadmiar mleka to bedzie pomagal dzidziusiowi w oproznieniu :-D juz to widze ahhahahah dzidek z jednej a D z drugiej!! :-D ale podobno faceci to takie mamie synki przez cale zycie, wiecznie by chcieli byc przy cycu :-D

margerita, orchidea, szczerze? Pierwsze co zrobiłam, to telefon do mamusi, czy to normalne;) Ale mnie uspokoiła, że tak może być:) No i sobie cieknie...;)

mailuj, dziękuję:*, już zerkam:)

margerita hihi no mam nadzieję kurde :-D psotafajnie to zabrzmiało "no i sobie cieknie" hahaha :-D emcia mój mleka nie pije bo nie może ale wczoraj mi narzekał,że dzidzia mu cycuchy zabierze i co on bidny będzie miał

Ostatnia edycja:
reklama
no i widzisz orchidea tak juz jest z facetami, nawet z dzieckiem sie o cyca beda wyklocac :-D

ja sie tak dopchalam zarciem ze na kolacje chyba tylko platki z mlekiem zjem, nie ma to tamto!
,,no i sobie cieknie" :-D

Do góry