reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No dała mi dzinsy sztruksy jasne sukienki bluzki na lato na teraz tuniczki więc chyba mi starczy no a dziś pisałam z psiapsiółka z rodzinnego miasta też urodziła w czerwcu z.r Lilkę i mówi no mam syna i córke to ubranka naszykuje Ci jak już będziesz wiedziała co więc cieszę się,że ludzie pamiętają o mnie dalsza rodzina sie nie odzywa a znajome tak echhh psota a te dzinsy super

Ostatnia edycja:
reklama
Psota a to jest normalne ze do tej pory 1 kg przytylas? bo moja siora jest w 16 tc i tez 1 kg tylko przytyla.

ja jak na razie mam +5,5 , 6 kg. Zle nie jest ale diety narzucac sobie nie mam zamiaru. Jem jak jestem glodna i tez nie zapycham sie slodyczami.

jak u nas sie tylko zrobi cieplo bede chodzciw krotkich spodenkach na gumce i zaoszczedze na ciazowych ciuchach. Mam takie fajne gatki ktorkie z realu madryt, dosc sporo bluzeczek takze jakos to przezyje :-D

ej dziewczyny a normalne jest to, ze wtrabilam 2 banany, jablko i grapefruita i dalej jestem gloda? :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
em_ka ja też mam tak jak psota po ostatniej wizycie waga stała w miejscu a na początku poszedł 1kg emcia normalne hahaha jak najbardziej dobrze,że wcinasz owocki ale za zielonego grapefruita to bym jesoo nie wiem co oddała :-D

Ostatnia edycja:
a mi sie wydaje ze ja mam zoladek bez dna. Ilez mozna zjesc i dalej jestem glodna, a co wiecej od samego poczatku ciazy mam zgage po jedzeniu i przez to tez czuje sie bardziej glodna. EH...

Em_ka, lekarz mówi, że to normalne. Ja się też nie odchudzam, nie jem słodyczy i białego pieczywa, bo później mam problemy z wypróżnianiem się;))

Anula, są bardzo wygodne i pieknie leżą, jak prawdziwe rurki, ale trzeba uważać na rozmiar, ja zamówiłam L i musiałam wymienić na S.

Orchidea, spokojnie Ci wystarczy ciuchów:) Kurcze, nawet równo tyjemy;)

psota mówiłam,że my jakieś zaginione siostry hahahhahah emcia to ponoć mówią,że jak ma sie zgagę w ciąży to dzidzia będzie miała bujna czuprynkę na głowie

Ostatnia edycja:
reklama
a tak podobno jest ze zgaga moja mama gdy byla ze mna w ciazy miala i ja mialam duuuuzo wlosow, podobno za nic by mnie nie podmienili, mama musiala grzywke chowac w czapce bo w oczy mi wchodzila:-D

psota zmierze sie, tak ze 4 mies przed ciaza w m chodzilam wiec mysle ze moze s beda:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry