reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny ja proponuję serio iśc do lumpka bo tam maja czasem dużżoo i naprawdę fajne ubrania ciążowe za grosze sie ubrać można

reklama
no właśnie ja też ciuchy ciążowe w większości w lumpexie kupuję - na razie 3 sukienki kupiłam, w tym jedna Sisley.... :) zainwestowałam w jeansy na allegro - jakaś polska firma i na prawdę ładne i zgrabne te spodenki.....

jak sobie po sklepach pochodziłam i znalazłam jeansy w Royal Collection za ponad 300 zł, a potem weszłam do innego, gdzie projektant najwyraźniej uważał, że ciąża to okres żałoby, bo kolory to te ciuchy miały nieciekawe, to stwierdziłam, że lumpex plus luźne ciuchy dla normalnych.... zobaczymę, co będzie latem....

Corin super,że twoje wyniki są ok bardzo sie ciesze. Moje no cóż HBG 10...WBC 13,3 mocz nieliczne bakterie i pojedyncze kryształki szczawianu wapnia :baffled: glukoza na czczo 83 a po godzinie 137 ale to chyba ok ,nie sprawdzałam. W każdym bądz razie nie umieram ale nadal mam problemy z sikaniem i takie tam:dry:

Hejka dziewczyny!
psota przybij 5! Ja też na dukanie schudłam 10 kg ,a wcześniej 1200 kcal też 10. Jestem ciekawa jak teraz u Ciebie z przyrostem wagi ,bo ja przyznam ,że już mam na +8 kg:wściekła/y:. Jak tylko zaczęłam jeść węglowodany to waga wystrzeliła że szok. Ale wiadomo w ciąży nie będę diet stosować.Pomartwię się tym po porodzie.

Mailuj, to ja przegapiłam fotusię;( Czekam więc na naszym prywatnym;)

Ja kupiłam jeansy i bluzeczkę tutaj http://happymum.pl/, ceny jak w h&m, ale ciuchy tysiąc razy lepsze gatunkowo i moim zdaniem seksowniejsze.

Marmolada, w ciąży, jak do tej pory przytyłam 1 kg, ale nie jem słodyczy i białego pieczywa:)

Margerita, mi ginek kazał brać przy nielicznych bakteriach w moczu urosept, pomógł:)

Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea, no właśnie na necie jest ciut drożej, w sklepie stacjonarnym można kupić te ciuszki na promocji dużo taniej. Poza tym, jak Ty kochana, masz od siostry, to szkoda wydawać na ciuchy kasę na te kilka miesięcy. Póżniej będą tylko w szafie zawadzać.

Na allegro kupiłam takie http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-granat-s-i1466161695.html i jestem z nich bardzo zadowolona.

Ostatnia edycja:
Do góry