reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
wydrusia91 kochana tez korzystam z MOPSU i ile potrzeba papierków do tego zeby cos dostac ale to nie wina tych pan tam co pracuja tylko wina naszego panstwa takie sobie wymyslaja wymogi i nic na to nie poradzimy
marzenka ja nie mam tutaj dużo znajomych,ale jak coś będę słyszała o pracy dam znać napewno psota a Ty będziesz miała CC ?? Wiecie co poszłam na miasto połazić,bo już mnie coś trafia w domu wlazłam do sklepu dziecięcego i zwariowałam kurde te łóżeczka i wózki na żywo to bajka internet to się kryję stałam jak wryta aż kobitka do mnie czy dobrze sie pani czuję? hahaha jak głupia musiałam wyglądać no i z ubrankami sie powstrzymuję,bo już siostra drze się żebym nie kupowała narazie nic ale pokusa była większa ode mnie i kupiłam tetróweczek parę takich z nadrukami kolorowymi i parę białych
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Marzenko ale ja nie korzystam... a chodziło o głupią kartke że nie korzystam :-( ja nawet nie mam sie co starać bo mój mąż ma za wysokie zarobki
Rozumiem psota no tak nie daj Boże spadek cukru u Ciebie i problemy by sie zaczęły .... ja muszę jeszcze zrobić w maju Echo serca jak wyjdzie dobrze to naturalnie a jak jednak ta zastawka dalej tak będzie świarowała to lekarz ma zadecydować kurde wolałabym naturalnie
Marzenko!!!! PODZIWIAM CIĘ jesteś silna!!!!!!!!! i tak 3 maj
A ja sie cykam o 16 mam wizytę.... usg polowkowe..... dygam jak nic,,,,,,,,
Poczytam o polowkowym trochę zeby wiedzieć co i jak i se chyba spiszę pytania na kartce... zebym z wrażenia nie zapomniala.....
A ja sie cykam o 16 mam wizytę.... usg polowkowe..... dygam jak nic,,,,,,,,
Poczytam o polowkowym trochę zeby wiedzieć co i jak i se chyba spiszę pytania na kartce... zebym z wrażenia nie zapomniala.....
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Zuzu nie czytaj za dużo bo to jeszcze gorzej bedzie dobrze
reklama
Orchidea, cukier to pikuś ja mam właśnie problemy z serduchem i w dodatku astmę, brrrr... I nie wiem co gorsze, CC czy duszenie się przy porodzie SN.
Zuzu, spokojnie, wiem, że łatwo powiedzieć, a gorzej wykonać, bo ja też panikuję, ale musi być dobrze i będzie
Zuzu, spokojnie, wiem, że łatwo powiedzieć, a gorzej wykonać, bo ja też panikuję, ale musi być dobrze i będzie