reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, u nas już tak jest, biurokracja i tyle. Nie ma co denerwować siebie i dzidziulka, spokojnie kochana.

reklama
marzenka ja nie mam tutaj dużo znajomych,ale jak coś będę słyszała o pracy dam znać napewno :tak: psota a Ty będziesz miała CC ?? Wiecie co poszłam na miasto połazić,bo już mnie coś trafia w domu wlazłam do sklepu dziecięcego i zwariowałam :-D kurde te łóżeczka i wózki na żywo to bajka internet to się kryję stałam jak wryta aż kobitka do mnie czy dobrze sie pani czuję? hahaha :-D jak głupia musiałam wyglądać no i z ubrankami sie powstrzymuję,bo już siostra drze się żebym nie kupowała narazie nic ale pokusa była większa ode mnie i kupiłam tetróweczek parę takich z nadrukami kolorowymi i parę białych :zawstydzona/y: :-D

Orchidea, mam wskazanie, ale nie wiem co na to moj ginekolog. Będę z nim o tym rozmawiała 15 marca na połówkowym.

Marzenko ale ja nie korzystam... a chodziło o głupią kartke że nie korzystam :-( ja nawet nie mam sie co starać bo mój mąż ma za wysokie zarobki

Rozumiem psota no tak nie daj Boże spadek cukru u Ciebie i problemy by sie zaczęły .... ja muszę jeszcze zrobić w maju Echo serca jak wyjdzie dobrze to naturalnie a jak jednak ta zastawka dalej tak będzie świarowała to lekarz ma zadecydować kurde wolałabym naturalnie :wściekła/y:

Marzenko!!!! PODZIWIAM CIĘ jesteś silna!!!!!!!!! i tak 3 maj
A ja sie cykam o 16 mam wizytę.... usg polowkowe..... dygam jak nic,,,,,,,,
Poczytam o polowkowym trochę zeby wiedzieć co i jak i se chyba spiszę pytania na kartce... zebym z wrażenia nie zapomniala.....

reklama
Orchidea, cukier to pikuś;) ja mam właśnie problemy z serduchem i w dodatku astmę, brrrr... I nie wiem co gorsze, CC czy duszenie się przy porodzie SN.

Zuzu, spokojnie, wiem, że łatwo powiedzieć, a gorzej wykonać, bo ja też panikuję, ale musi być dobrze i będzie:)

Do góry