Mój T to chyba oszaleje hahaha albo mnie zaknebluje w tym szpitalu bo pewnie na nim się będę wyżywała hahaha tak jak mnie wybudzali po zabiegu to doktora opierdzieliłam,że spać mi sie chce a on mnie budzi i 4ty raz sie pyta jak się nazywam a później do niego a czemu ja majtek nie mam co pan sobie mysli,że ja będę tak leżała narzeczony czeka obok w pokoju gołą pupa mam mu świecić jej ale wstyd pamiętam wszystko i to jest najgorsze hahahah
reklama
psota jak Ty masz kobitko problemy z sercem i do tego astme to daj sobie spokój z naturalnym. Ja nie mam problemów z ciśnieniem a podczas porodu tak mi zaczęło skakać, że chcieli po anestezjologa dzwonić ale było za późno bo Szym był w kanale rodnym i wielki lekarz wypychał go. Nie ryzykowałabym na Twoim miejscu.
Zresztą dziewczyny co Wy się tak garniecie do tych naturalnych porodów.
Jak by mnie lekarz zaproponował cesarkę zgodziłabym się bez wahania.
Orchidea ja nie chodze narazie po sklepach dla maluchów bo wiem, ze nie mogłabym się opanować. Dostaje sie zawrotu głowy. Ale to kupowanie dla maluchów to jednak czysta przyjemność. Tylko kasa leci, oj leci błyskawicznie. Drogie to wszystko, że hoho.
Zresztą dziewczyny co Wy się tak garniecie do tych naturalnych porodów.
Jak by mnie lekarz zaproponował cesarkę zgodziłabym się bez wahania.
Orchidea ja nie chodze narazie po sklepach dla maluchów bo wiem, ze nie mogłabym się opanować. Dostaje sie zawrotu głowy. Ale to kupowanie dla maluchów to jednak czysta przyjemność. Tylko kasa leci, oj leci błyskawicznie. Drogie to wszystko, że hoho.
Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, nadrabialam zaleglosci ze wczoraj, no i znowu mialam sporo do przeczytania strooon
ja juz zdazylam isc na zakupy, zrobic zupe warzywno-kalafiorowa i zjesc 2 talerze tej jakze przepysznej zupki nie moglam sie powstrzymac przed dokladka
widzialam ze Corin pytala sie o zaleznosc ksztaltu brzuszka do plci, wiec jak sie tylko dowiem co mam od razu napisz, bo moj brzuch jest bardziej szpiczasty od dolu wiec niby powinien byc chlopak, wszystko sie okaze za 2 tyg :-)
ja juz zdazylam isc na zakupy, zrobic zupe warzywno-kalafiorowa i zjesc 2 talerze tej jakze przepysznej zupki nie moglam sie powstrzymac przed dokladka
widzialam ze Corin pytala sie o zaleznosc ksztaltu brzuszka do plci, wiec jak sie tylko dowiem co mam od razu napisz, bo moj brzuch jest bardziej szpiczasty od dolu wiec niby powinien byc chlopak, wszystko sie okaze za 2 tyg :-)
mamucica ojj racja dlatego dzielę tak co mogę kupić to kupuje teraz,żeby łatwiej było i odhaczam na liście powiem Ci,że moja mama myśli podobnie jak Ty powiedziała mi ostatnio,że jeśli lekarz powie CC to niech będzie CC i nie pchaj się sama na ten samolot,bo mówiła,że jakby teraz miała rodzić i zaproponowali by jej zzo czy CC to by się napewno zgodziła wkońcu po coś wynajdują te "ulgi" dla nas psota mój mi już awanturę zrobił jak mu powiedziałam,że nie będzie patrzył jak rodzę więc wyjścia nie mam chce być to niech będzie może serio będzie mi łatwiej znieść ból ..
Wiecie co oglądam strony na necie temat oczywiście wiadomy i znalazłam podpaski wielorazowe - LULU NATURE - Podpaski ja bym tego nigdy nie założyła ,,,,,
reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
orchidea ja pamietam czasy jak nie było zadnych podpasek ani waty w sklepach to trzeba było cos podłozyc to miałam specjalne szmaty które potem gotowałam prałam suszyłam i na nowo zakładałam a to na zdjeciu to wtedy by był ful wypas hehe