reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Mój T to chyba oszaleje hahaha albo mnie zaknebluje w tym szpitalu bo pewnie na nim się będę wyżywała hahaha tak jak mnie wybudzali po zabiegu to doktora opierdzieliłam,że spać mi sie chce a on mnie budzi i 4ty raz sie pyta jak się nazywam a później do niego a czemu ja majtek nie mam co pan sobie mysli,że ja będę tak leżała narzeczony czeka obok w pokoju gołą pupa mam mu świecić jej ale wstyd pamiętam wszystko i to jest najgorsze hahahah

reklama
psota jak Ty masz kobitko problemy z sercem i do tego astme to daj sobie spokój z naturalnym. Ja nie mam problemów z ciśnieniem a podczas porodu tak mi zaczęło skakać, że chcieli po anestezjologa dzwonić ale było za późno bo Szym był w kanale rodnym i wielki lekarz wypychał go. Nie ryzykowałabym na Twoim miejscu.

Zresztą dziewczyny co Wy się tak garniecie do tych naturalnych porodów.
Jak by mnie lekarz zaproponował cesarkę zgodziłabym się bez wahania.

Orchidea
ja nie chodze narazie po sklepach dla maluchów bo wiem, ze nie mogłabym się opanować. Dostaje sie zawrotu głowy. Ale to kupowanie dla maluchów to jednak czysta przyjemność. Tylko kasa leci, oj leci błyskawicznie. Drogie to wszystko, że hoho.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, nadrabialam zaleglosci ze wczoraj, no i znowu mialam sporo do przeczytania strooon :-D

ja juz zdazylam isc na zakupy, zrobic zupe warzywno-kalafiorowa i zjesc 2 talerze tej jakze przepysznej zupki :-D :-D :-D nie moglam sie powstrzymac przed dokladka :-D

widzialam ze Corin pytala sie o zaleznosc ksztaltu brzuszka do plci, wiec jak sie tylko dowiem co mam od razu napisz, bo moj brzuch jest bardziej szpiczasty od dolu wiec niby powinien byc chlopak, wszystko sie okaze za 2 tyg :-)

Mamucica, ja to chętnie dam sobie spokój, pytanie tylko co na to mój gin;)

Orchidea, ja mojego męża nie zabieram, miałabym dodatkowe zmartwienie, czy on to przeżyje;)

Ostatnia edycja:
mamucica ojj racja dlatego dzielę tak co mogę kupić to kupuje teraz,żeby łatwiej było i odhaczam na liście :-D :zawstydzona/y: powiem Ci,że moja mama myśli podobnie jak Ty powiedziała mi ostatnio,że jeśli lekarz powie CC to niech będzie CC i nie pchaj się sama na ten samolot,bo mówiła,że jakby teraz miała rodzić i zaproponowali by jej zzo czy CC to by się napewno zgodziła wkońcu po coś wynajdują te "ulgi" dla nas psota mój mi już awanturę zrobił jak mu powiedziałam,że nie będzie patrzył jak rodzę więc wyjścia nie mam chce być to niech będzie może serio będzie mi łatwiej znieść ból ..

Psota czemu gin miałby się sprzeciwiać CC? Czy astma nie jest wskazaniem?
A czemu nie bierzesz M ze sobą?

Corin słuchaj mamy dobrze mówi.

Mamucica, bo wiem, że dla niego nie było by to łatwe, poza tym on nie jest przekonany, a zmuszać go nie będę, bo to nie ma sensu:) A i przy CC i tak nie będzie mógł być. Modlę się o CC normalnie;)

reklama
orchidea ja pamietam czasy jak nie było zadnych podpasek ani waty w sklepach to trzeba było cos podłozyc to miałam specjalne szmaty które potem gotowałam prałam suszyłam i na nowo zakładałam a to na zdjeciu to wtedy by był ful wypas hehe

Do góry