reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja Nikę urodziłam tydzień przed 19 urodzinami i 9 miesiecy przed matura. Generalnie wszyscy znajomi i rodzina położyli na mnie krzyżyk , oprócz kumpli motocyklistów, którzy się chyba cieszyli najbardziej ( szykowały się kolejne imprezy :-) ). A mi własnie dziecko w tym wieku poukładało w głowie. Skończyłam liceum, szkołę pomaturalną, wymarzone studia na Uniwersytecie Warszawskim. Zaczęlam nawet robić doktorat. Oczywiście kosztowało to sporo ale się opłaciło. Mam dobrą pracę, realizuję się i świetną córkę. Moje koleżanki licealne w większości nadal nie mają dzieci (32 lata) lub o nie walczą. Najsmutniejsze są historie tych, które będąc w mojej sytuacji usunęły... do czego i mnie namawiały.
A teraz jestem w ciązy już na spokojnie;-) i to z tym samym facetem co 13 lat temu. A w to nie wierzyli nawet motocykliści:-0
Ja połówkowe mam w środę. 10 mam też wizytę u lekarza państwowego ( umawiałam się 40 dni temu;-) ) Ale chyba nie pójdę,
Nie martwcie się na zapas. Będzie dobrze. Corin mi puchnięcie wynika z wagi bo wymiki mam dobre.
A ja po porodówce będę pomykać chyba bez majtek . Moich rozmiarów nie ma . Przynajmnj się wywietrzę porządnie ;-)

reklama
to tak jak u nas, ostatnio mowie ze moze sie zmienic bo lekarz nie dawal 100% a on na to: kurde to po co mowia i czlowiek sie nastawia:-)a gdy szlam na usg mowil ze bez roznicy i ze nawet nie na 100% moze powiedziec:-pteraz niby mowi ze moze byc i dziewczynka ale widac ze tego tak bardzo nie che tlumaczy ze wiecej kasy idzie bo to kosmetyki, fryzjer itd:-)juz nie wie co wymyslac:rofl2:

mailuj Ty to masz pomysly:-)ja ma 2 kolegow wlasciwie 1 to przyjaciel, kolega byl zdziwiony ale pyta ciagle jak tam itd, przyjaciel trudniej to przyjal, zapytal co moj na to nie uzyl imienia, odzywal sie rzadziej ale juz jest ok:-Dzawsze jest kotos kto bedzie wspieral i ktos kto bedzie podcinal skrzydla taki jest swiat ale musimy robic swoje;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spałam cala noc kaszelku jak prawie nie mam tylko sam katarek !!!! :) Alejestem szczesliwa nie zapeszac na razie nic sie mnie nie czepia !!! :))))) dziasełka tez juz prawie wyleczone !

veroniqe w koncu :-)nameczylas sie bidulko:-(ale juz bedzie ok bo wyczerpalas swoj limit chorob;-)

mailuj ja nie wiem jak to jest przekonam sie:-)zaczynam juz o tym myslec, czasami chce zeby szybko przyszedl lipiec bo czasami mam dosc a z drugiej strony boje sie jak cholera:tak:

Witam przy poniedziałku bąble i bąbelki:) Widzę od rana ciekawe dyskusje trwają;) To ja wam powiem że w listopadzie ubiegłego roku skonczyłam 30 lat i malenstwo z moim meżem chciałam miec juz od pierwszych chwil razem;)Obecnie jestesmy ponad 4 lata od slubu ale moje kłopoty z PCO (hormonami dla niewtajemniczonych), potem operacja kregosłupa odsunęły nasze marzenia na dalszy plan .Ale najwazniejsze ze już wszystko jest na dobrej drodze;)

postanowiłam się zabrać do roboty - plan na dziś:
1.wypranie i wyprasowanie firanki z dużego pokoju
2. pojechanie z samochodem na przegląd
3. wymiana szafy - musze popakować do pudeł ciuchy, w które się nie zmieszczę przez najbliższe kilka miesięcy

z tym ostatnim mam ten problem, że jak mi się zrobi miejsce w szfie, to zaraz będę chciała coś nowego kupić (zakupy niemowlęce jeszcze mnie nie wciągnęły...)....

reklama
mailuj staram sie nie sluchac poza tym nie ja jedna to bede przechodzila:-)
sestina dobrze ze tak sie skonczylo:-)
balkan ja mam tak samo dlatego nie robie porzadkow z ubraniami bo oszaleje gdy zobacze kilka rzeczy ktore sie nadaja;-)

mailuj staram sie w koncu nie ja pierwsza:-)
sestina dobrze ze sie udalo:tak:
balkan mam tak samo dlatego nie biore sie za porzadki w szafie bo sie zalamie gdy zobacze co mi zostanie:-p

Do góry