mailuj
Fanka BB :)
Ja Nikę urodziłam tydzień przed 19 urodzinami i 9 miesiecy przed matura. Generalnie wszyscy znajomi i rodzina położyli na mnie krzyżyk , oprócz kumpli motocyklistów, którzy się chyba cieszyli najbardziej ( szykowały się kolejne imprezy :-) ). A mi własnie dziecko w tym wieku poukładało w głowie. Skończyłam liceum, szkołę pomaturalną, wymarzone studia na Uniwersytecie Warszawskim. Zaczęlam nawet robić doktorat. Oczywiście kosztowało to sporo ale się opłaciło. Mam dobrą pracę, realizuję się i świetną córkę. Moje koleżanki licealne w większości nadal nie mają dzieci (32 lata) lub o nie walczą. Najsmutniejsze są historie tych, które będąc w mojej sytuacji usunęły... do czego i mnie namawiały.
A teraz jestem w ciązy już na spokojnie;-) i to z tym samym facetem co 13 lat temu. A w to nie wierzyli nawet motocykliści:-0
Ja połówkowe mam w środę. 10 mam też wizytę u lekarza państwowego ( umawiałam się 40 dni temu;-) ) Ale chyba nie pójdę,
Nie martwcie się na zapas. Będzie dobrze. Corin mi puchnięcie wynika z wagi bo wymiki mam dobre.
A ja po porodówce będę pomykać chyba bez majtek . Moich rozmiarów nie ma . Przynajmnj się wywietrzę porządnie ;-)
A teraz jestem w ciązy już na spokojnie;-) i to z tym samym facetem co 13 lat temu. A w to nie wierzyli nawet motocykliści:-0
Ja połówkowe mam w środę. 10 mam też wizytę u lekarza państwowego ( umawiałam się 40 dni temu;-) ) Ale chyba nie pójdę,
Nie martwcie się na zapas. Będzie dobrze. Corin mi puchnięcie wynika z wagi bo wymiki mam dobre.
A ja po porodówce będę pomykać chyba bez majtek . Moich rozmiarów nie ma . Przynajmnj się wywietrzę porządnie ;-)