reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Foczusia, nistety, tego sie nie da leczyc. Teraz to musisz to przeżyć ;-)

Tak mnie teraz naszło... Ciekawe czy spelni sie przesad ze te co mają szpiczaste brzuszki to beda miały syna, a te co pileczki to dziewczynki :-) Dziewczyny, ktore maja potwierdzona plec, wypowiedzcie sie, co? Bardzo jestem ciekawa...
u mnie córa i jak balon okrąglutki brzusio Corin:)

reklama
Foczusia ja też mam troszkę stracha ale chyba bardziej takiego,żeby z dzidzią było wszystko ok podczas porodu i po... boleć pewnie będzie bolało bo to juz taka fizjologia nasza,że rodzimy i boli ale damy radę kurde nie my 1sze i nie ostatnie :-D

Chyba jeszcze sie taka nie urodzila, ktora by sie nie bala ;-) To normalne. Boimy sie o siebie i o maluszka, boimy sie b olu i tego co nieznane. Taka nasza natura. Jak mój maz dowiedzial sie ze jestem w ciazy (tej teraz) to tylko powiedzial "i znow ten strach o was..." Faceci tez sie boja, nie porodu, bo to jakby poza nimi jest, ale boja sie o nas, zeby nam sie nic zlego nie stalo... Ale tak jak napisala orchidea, nie my pierwsze i nie ostatnie ;-)

Elo!
U mnie prawdopodobnie dziewczynka (potwierdze 3ego marca) i brzuch mam taki chyba szpiczasty, najbardziej na dole wystający.. Nie wiem, jak go opisać :-D

Orchidea - Ty juz po wizycie a ja mam dentyste na 15ta :baffled:
Veronique - super, że juz sie lepiej czujesz :happy: Już chyba tylko lepiej, bedzie. Na pewno!
Corin - po odbiorze wyników pisz od razu co i jak, zebyśmy się nie martwiły.. :tak:

No i dzis chyba 2 połówkowe u lipcówek, o ile dobrze pamiętam, tak? :-)

katerina będę 3mała &&&& żebys miałą taką wizytę jak ja dziś kochana :tak: ;-) a co Ci się z ząbkiem dzieję ??? też przez dziąsła czy psuję się ?? :baffled: Corin aż zrobiłam fotkę brzucha teraz hihi wrzucę zaraz bo ja nie wiem mi się wydaję ,że jest spiczasty ale może się mylę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry