reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
COrin ja np uwazam ze zbednia jest podusia dla nowodorka, pewnie i tak sie z niej bedzie zsuwal a podobno na plaskim jest lepiej :-) to tylko moja opinia zeby nie bylo :-D

a ostatnio sie zastanawialam nad kupnem jakiejsc seksi bielizny i chyba skusze sie na te majty poporodowe :-D :-D :-D takie przeswitujace mmmmmrauuu :-D

a u nas w szpitalu to daja koszule szpitalne, sa takie mega przewiewne takze na pewno kupowac nie bede, a do domu tez nie mam zamiaru brac jakis specjalnych ciazowych do karmienia, jakos czuje ze to takie zbedne jest.

a widze ze na poczatku marca sie wizyty u lekarzy posypia, wydrusia ma 8, ja mam 9, orchidea ma 10 :-D haha

ja lece sie kapac bo sie zasiedzialam na skypie z siora, w koncu lece do tej irlandii, zadecydowalam choc moj nie jest do konca przekonany. No ale w koncu to tylko 1 tydzien.
Takze do jutra brzuchaty, dobranoc :*

No właśnie nie wiem..różnie pisza..u mnie w gabinecie jest, że od 18 do 22..a w necie można znaleźć nawet, że do 24..więc bądź tu człowieku mądry:)

em_ka ja ide 4 marca:)

A ja będę 20 i 5dni wtedy :tak: oki spadam bo zaśpie do dentysty dobrej nocy dziewczyny i bąbelki w brzusiach :*:*:* em_ka i dobrze spotkasz się z siostrą i odpoczniesz od Hiszpanii troszkę hihi

reklama
Czesć dziewczyny :-)
Ja juz pozbyłam się dzieci (w szkole), jestem po badaniach i teraz nie wiem w co rece włożyc najpierw :/ Chyba się położę spać, hahahahaha

Zupełnie nie mam dzis pomysłu na obiad, co będziecie robić?

Trzymam kciuki za wszystkie usg dzisiejsze, koniecznie chwalcie się po powrocie :-)

Wczoraj wieczorem jak leżałm w łózku to chyba czułam moja iskierkę, ale juz nie motylki ani bąbelki, tylko jakby cos mi tam skakało :-D Delikatnie, prawie niewyczuwalnie, ale jednak coś tam czułam :-)

Mnie na połówkowe kazal przyjść w 21-22 tyg i też nie użył tego określenia,m tylko powiedział że zrobimy dokładniejsze badania i pomierzymy całego maluszka, no i spróbujemy zajrzeć między nóżki maleństwa ;-)

Do góry