reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Danuska u mnie wczoraj też wojna:D mój mąż robi to samo ja krzycze płacze i wymuszam rozmowe ale ona traktuje mnie jak powietrze wtedy...
Orchidea nio i mam nadzieje że nic się nie zmieni bo juz sie troszke nastawiłam na chłopca tak jak mówił:D

reklama
dowiem sie:-)czytam na innych forach i tam pisza ze lakarze mowia zeby przyjsc nawet w 24:szok:ale kilka dziewczyn pisalo ze ich prowadzacy miedzy 22/23

danuska kochana echh wspólczuję ja czasem też tak miałam,że wolałam wyjśc z domku ;) hmmm może on sobie nie zdaje sprawy z niebezpieczeństwa jak się zdenerwujesz i wyjdziesz ,że możesz i nawet zasłabnąc bo wiadomo to różnie bywa :( mojemu jak miałam początki ciąży powiedziałam,żeby grę ograniczył ale oczywiście poszło udy na udry i wyszłam z domu za parę minut dzwonił gdzie jestem itd,,, Danusia kochana może on ma jakiś problem w pracy czy coś albo martwi sie jak to będzie jak będzie dzidzia i Twój stan go nie wzrusza trudno mi pisać na ten temat ale rozmowa na bank by Wam się przydała ale spokojna Kuźwa te chłopy serio czasem nic nie kumają

Ostatnia edycja:
Dzięki, myślałam, że tylko mój takiego twardziela rżnie... no nic jakoś dam radę, ale dla mnie to szkoda czasu na takie cisze. Wolę się pokłócić, wyjaśnić i pogodzić. M. zawsze ma czas...

A Wasi lekarze nazywają to połówkowym? Bo mój takiego terminu nie użył wogle, i nie wiem teraz. Umówił mnie za 4 tyg, zapytałam gdzie mogę zrobić 3D. Powiedział mi gdzie mam iść i, że takie dokładne badanie najlepiej zrobić między 20-25tyg. Kurde teraz nie wiem.

http://www.invicta.pl/467/u,32/usg_poloznicze_-_prenatalne_w_20-26_tygodniu.html

Ostatnia edycja:
Danusia mój powiedział,że na następnym będziemy wszystko mierzyć i sprawdzać co i jak i że troszkę mnie dłuzej pomęczy na USG niż zawsze więc chyba miał na mysli połówkowe :-D

No właśnie mój niczego takiego nie mówił. Ufam mu ale z drugiej strony to tylko człowiek, a ja nie chcę, żeby było za późno na to połówkowe. U niego będę w 23tyg.

Co do butelek, ja lubię te z Aventa i chyba takie kupię ale takie rzeczy to kupie na końcu.

naczytalam sie w necie i niby mozna do 24 bez problemu aby nie pozniej:-)lece spac musze wstac o 5 bo moj jedzie do Wawy.
dobranoc lipcoweczki:-)

reklama
Do góry