Witajcie ja dzis noc nie bede miala przespaną...... jutro usg polówkowe....az sie boje a jednocześnie nie mogę doczekać.... oby wszytsko bylo ok zeby dzidzia byla zdrowa... a moj tato obstawia córkę mąz też sie smieje a ja i mama chlopaka.... no zobaczymy....ale sie boję mam wizytę po 16 bry....pozniej zajęcia moje wiec dam wam znaka po 20 ....... moze dziś mi się coś przyśni.... jejku... dygam normalnie....
Co to butelek duzo osób mi polecalo aventu i tez sa fajne ich zestawy ok 70zl a w skelpie u mnie koszt tego samego 140zl wiec jest róznica... ale jak piszecie czy jest waśnie sens na pocżątek... zwsze można dokupić w razie w sama nie wiem........ idę pod prysznic i do lożeczka... zaraz mi serce wyskoczy ......... która to miala tego samego dnia usg orchidea??
Co to butelek duzo osób mi polecalo aventu i tez sa fajne ich zestawy ok 70zl a w skelpie u mnie koszt tego samego 140zl wiec jest róznica... ale jak piszecie czy jest waśnie sens na pocżątek... zwsze można dokupić w razie w sama nie wiem........ idę pod prysznic i do lożeczka... zaraz mi serce wyskoczy ......... która to miala tego samego dnia usg orchidea??