reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witajcie ja dzis noc nie bede miala przespaną...... jutro usg polówkowe....az sie boje a jednocześnie nie mogę doczekać.... oby wszytsko bylo ok zeby dzidzia byla zdrowa... a moj tato obstawia córkę mąz też sie smieje a ja i mama chlopaka.... no zobaczymy....ale sie boję mam wizytę po 16 bry....pozniej zajęcia moje wiec dam wam znaka po 20 ....... moze dziś mi się coś przyśni.... jejku... dygam normalnie....
Co to butelek duzo osób mi polecalo aventu i tez sa fajne ich zestawy ok 70zl a w skelpie u mnie koszt tego samego 140zl wiec jest róznica... ale jak piszecie czy jest waśnie sens na pocżątek... zwsze można dokupić w razie w sama nie wiem........ idę pod prysznic i do lożeczka... zaraz mi serce wyskoczy ......... która to miala tego samego dnia usg orchidea??

reklama
zuzu kochana ja mam dopiero 10 marca USG a Ty sie nic nie martw kochana będzie ok wszystko zobaczysz,że dzidzia zdrowa jest i rośnie jak na drożdżach ;) a mi te koszulki z zyrafa czy misiek sie podobaja tu chodzi o nasza wygode i dzidzi a nie ze sexi :-D a dla mężow zawsze sie sexi wygląda czy to w dresie czy sukieneczce mini no i nie będę się czuła na swoje lata haha w takiej koszulce :D

Moja córcia miała z Aventu, ale to dopiero tak jak miała rok..wczesniej nie pamiętam jaką mialam.. ale Avent sprawdził sie dobrze:)
Tylko tomme tipp bardziej mi się podoba..i tez mają dobre opinie:)

Orchideo! a jakie ty masz tam lata...za 30 lat to możesz tak powiedzieć, ale teraz:-D:-)
Ja tam i tak sie upieram przy seksi:) no a przynajmniej za bardziej kobiecymi:):) pamiętam jak Michasie urodzilam, to takie jakies parcie miałam na to, żeby dobrze wyglądac! po takim czasie chodzenia z brzuszkiem i nie mieszczenia się w normalne ubranka, to tez ci sie zachce seksowności hahaa

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
No te majtki są sexi strasznie hihi ja już je mialam na sobie po zabiegu ;) nawet mój mi je zakładał bo po narkozie nie kumałam nic a nic :-(

reklama
Tez takie miala po porodzie..mowie wam..super przeciąg miedzy nogami daja hahah
Ta koszulka tez mi sie podoba..ja właśnie nigdy nie zakladam sportowych rzeczy...tylko w domu w dresie chodze:) ale nie też zebym była jakaś mega elegancka na codzień..raczej jeansy, jakas bluzeczka i heja..
Mój też mówi, że teraz wyglądam tak jakos inaczej, pociągająco i seksownie:) no ale dla samej siebie lubie dobrze wyglądać..a po drugie to ja nigdy nie nosiłam koszuli nocnych..tylko śpię w piżamkach typu koszulka i majty..bo ja tam lubie ciepełko w domku:)
jakoś nie lubię, bo mi się podwijają i spie poł nago wtedy hhee

Ostatnia edycja:
Do góry