reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

psota teraz dopiero je obejrzałam jak napisałaś trzeba by było poczytać opinie może jakieś hmmm ja bym chciała jak najmniej butelki używać bo z przykładu siostry mała lubi z butelki jeść i już teraz jej sie nie chce ssać cycucha bo zanim poruszy te kanaliki to się denerwuje skubana a z 1sza karmiła ją 2,5 roku i tamta nie znała butelki echhh

reklama
margerita, ja wstaje z zapuchniętymi dłonmi codziennie, ale zastanawiam sie czy to nie przez to że lenia mam w tylku i nie chce mi sie w nocy wstawać do kibelka na siku :/ Budzę się, obracam na bok i śpię dalej :/

mała monis, nie martw się tymi ruchami. W pierwszej ciąży możesz poczuc ruchy nawet koło 21/22 tyg dopiero. Tusza też robi swoje, co uświadomił mi ostatnio gin, więc ja na solidne kopniaki też muszę jeszcze poczekać.

Co do buteleczek, niby mam dwoje dzieci ale kompletnie zielona jestem w tym temacie. Potrzebowałabym chyba żeby ktoś wziął mnie za rękę do sklepu i powiedział: kup to, to i to, i jeszcze to bo ci się przyda :/

moja siostra urodzila sie wczesniej wazyla 1800 a teraz wieksza ode mnie:-) a ja glupia sie martwie bo ktos tam wczesniej urodzil...
Wy o butelkach itd a ja zielona pod tym wzgledem jestem:zawstydzona/y:

Orchidea, ja chce kupić laktator z tej firmy, bo czytałam, że jest rewelacyjny, więc chyba też do niego dokupię jedną butelusię;)

psota kurcze ja nie wiem kupować laktator czy nie mam właśnie dylemat :-( no to miałabyś w sumie tak jakby komplet Corin wiesz co my chyba zgłupiejemy od tych firm butelkowych,że tak napiszę i i smoczkowych hihi tyle tego teraz,że każda z nas by mogła mieć inną aż oszaleć idzie :eek: wydrusia to duża dzidza kurde :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry