reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

czesc wasm popoludniowo :-) ja dopiero sie wybudzilam ze siesty. Ajjj ale fajnie sie czuje, taka wypoczeta.

Marzenko masz racje, czas leci i leci, nawet sie nie obejrzymy na tu juz lato bedzie ^^ :-) ja juz mam taka ochote zobaczyc moje malenstwo ze to sie nawet w glowie nie miesci. W ogole nie czuje ruchow wiec mozliwe ze wtedy co pisalam albo byl jeden z niewielu, albo na prawde mi sie cos pokickalo i to wcale nie byly ruchy. Nie wiem, ale chcialabym juz regularnie czuc co tam malenstwo wyprawia, a jak na razie kryje sie z tym skutecznie.

Wlasnie siostra z mezem mi zaproponowali zbym do nich pojechala do irlandii na tydzien czasu od 23-31 marca. Sama sie teraz zastanawiam czy jechac czy nie, moj jest tak srednio zachwycony bo mowi ze sie boi zeby sie cos nie stalo przez ten lot a ja znowu nie chce zeby sie czul samotnie, szczegolnie jesli bylam niedawno w polsce na 1,5 miesiaca. Zostalam w kropce. NIe wiem co im powiedziec bo dzisiaj musza bukowac bilety. Niby nie mam nic do robienia i calymi dniami siedze w domu, wiec fajnie byloby ich odwiedzic jeszcze zanim sie maluszek pojawi...

margerita bidulko, jakies swinstwo cie dopadlo :eek: nie fajnie!! lec do lekarza bo cie to zameczy! nie wyobrazam sobie byc teraz chora, szczegolnie z takimi dolegliwosciami jakie ty masz. Uwazaj na siebie i zdrowiej nam szybciutko :*

Ostatnia edycja:
reklama
Mała moniś ja też panikowałam i długo nie czułam w 16 tyg poczułam bąbelki ale dopiero kilka dni temu kopniaczka pierwszego... w pierwszej ciąży wszystko dzieje sie później

A ja tą buteleczkę tomme tippe kupię chyba z allegro, bo mają w dobrych cenach, ale od sprzedawcy, który ma tez inne rzeczy, które potrzebuję..np poporodowe majtki, kosmetyki dla maluszka i takie tam inne..bo wtedy za przesyłke płacę tylko raz:) więc wyjdzie mi dużo taniej niż w sklepie:)
Już sama butelka ta antykolkowa z ta rurką i ze smoczkiem kosztuje z przesyłką około 26-28 zł więc i tak się opłaca:) a to ta duża 260ml..bo mniejsze jeszcze taniej:)
a u mnie w sklepie widziałam taka za 40-kilka zł

Ja większość rzeczy kupuje przez net. Na all itp. raz, ze dużo taniej, a dwa ja nie lubie robić zakupów, nie lubie chodzić do galerii itp.
Teraz w marcu będziemy zamawiać "pierdółki" dziecięce, czyli wszelkie aspiratry, cążki, pieluchy tetrowe, smoczki, butelki (na razie kupie jedną małą z tt) itd.

ja te sprzety tez bede kupowac przez neta a pozniej mama mi to spakuje w paczke i wysle busem, bo przesylka pocztowa wychodzi za drogo. Ale to jeszcze poczekam, moze tak w maju to zaczne kupowac zeby mi sie nie poniewieralo po domu za wczesnie.

Poleżałam,odpoczęłam i aż mi lepiej maleństwo buszuje hihi :-D a ja jednak wole iśc do sklepu i cieszyć sie z każdej rzeczy której dotknę :-D

Orchidea, mój synek dzisiaj jakiś mniej aktywny niż wczoraj, chyba ma lenia przy niedzieli;)
ja też wole pomacać wszystko w sklepie;)

psota bo jak to mówią niedziela dzień lenia hihi moje bobie małe od niedawna a tak cisza była tylko rano troszkę i jak oczy ?? lepiej w okularach ??

Duuużo lepiej, tak non stop mnie bolały, a ja taka głupia te soczewki zakładałam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj no a skąd mogłaś wiedzieć,że to przez hormony czy cuś innego ;) ja też pewnie bym nie wiedziała ;-) pomyślałabym,że to od kompa mnie pieką hihi

Do góry