reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja te sprzety tez bede kupowac przez neta a pozniej mama mi to spakuje w paczke i wysle busem, bo przesylka pocztowa wychodzi za drogo. Ale to jeszcze poczekam, moze tak w maju to zaczne kupowac zeby mi sie nie poniewieralo po domu za wczesnie.

My mamy zakupy rozłożone na kilka miesięcy, zeby jakoś finansowo podołać.

mam pytanie do doświadczonych mam.mam zamiar karmić piersią,ale chciałabym kupić jedną butelkę,żeby była w razie jakiegoś kryzysu lub na herbatkę itp. i tak sie zastanawiam, czy kupić tą małą 150 ml. czy lepiej od razu tą wiekszą?

reklama
Orchidea, ja kupię laktaror na bank, moja mama przy małym miała i była zachwycona, więc chyba też zdecyduję się na butelkę z tej firmy.

Corin, Anulka, najlepiej sobie poczytać na necie opinie;)

Wydrussia, święta prawda:)

Wczoraj dzwonil do mnie moj brat z 4 kl, pyta mnie czy w ciazy jestem bo gdy bylam 2 tyg temu w domu widzial ze mocno gruba jestem ale pewny nie jest bo nie wymiotowalam:-)na to ja dlaczego pyta a on ze chce wiedziec czy bedzie wujkiem, powiedzialam ze tak a on o kurde i sie wyl:-Doficjanie niekt mu nie mowil wczesniej bo ojciec do mnie sie nie odzywa za ciaze a Arek to donosiciel i plota tylko by popuszczal ojca ze przez dziecko nie bedzie mial na pistolety i tak od wczoraj nie dzwoni pewnie przemysla sytuacje;-)

psota tak dorosla ale co on zrobi jak taki mu wstyd przynioslam, powiedzialam mu w grudniu i nawet na swieta sie nie odezwal polamal sie oplatkiem bez slowa i nadal milczy, od tamtej pory nie wyslal mi zl mama z babcia robia to w tajemnicy. Nie wiem co on sobie mysli wie ze mam semestr do skonczenia studiow i mysli chyba ze pieniadze leca mi z nieba:szok:
wydrussia tylko pozazdroscic:-)

Anula, jaki wstyd, przecież 15 lat nie masz..., eee nie przejmuj się kochana, przejdzie mu. Zobaczysz, że oszaleje z radości:) Semestr skończysz śpiewająco! Trzymam kciuki:) Pochwal się co studiujesz:)

pewnie przejdzie mu ;-)a studiuje pedagogike opiekunczo wychowawcza, a od pazdziernika ide zaocznie na mgr tyle ze na pedegogike przedszkolna;-)wiadomo niby nie oplaca sie tego studiowac ale co zrobie jak uwielbiam dzieci i nic innego dla siebie nie widzialam:-D

Anula psota ma rację mój tata tak zareagował jak dowiedział się,że jestem w ciąży przed ślubem a juz przygotowania malusieńkie były sala zamówiona i przeżywał,że mu numer zrobiliśmy,że przed slubem dziecko a miałam wtedy 23 lata :-D jednak no stało sie jak sie stało to płakał jak dziecko ze mną i przepraszał,że tak głupio nam gadał Ok idę pod prysznic i popiszę na leżąco z Wami :-D

reklama
orchidea troche podobna sytuacja tyle ze mojemu moze dluzej przechodzic bo slubu nie bierzemy na razie:-ppoza tym moj nigdy nie przyznaje sie do winy

Do góry