Orchidea widze ze ty USG masz dokaldnie jeden dzien po mnie ale fajnie ^^ pewnie sie juz dowiemy co tam siedzi, chyba ze dzidziole beda uparciuchami i sie zakryja a ja jednak zdecydowalam ze ok 32,34 tc zrobie to USG w 4D gdzie jest 30 min nagrania z USG i 6 zdjec :-) az sie doczekac nie moge ^^
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY 4 BUTELKI 1 KUBEK + (1450939915) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy kusi mnie ten zestawik cena chyba też dobra
Hhahaha dopiero teraz zuważyłam ale numer no powiem Ci,że ja to myslę,że mój mi nie powie lekarz już dwa razy mi nic nie powiedział hihi chyba,że będzie pewny,ja nawet z moim o tym 4d nie gadałam a super pamiątka kurde no ,termin porodu też w sumie mamy podobny ja sie zastanawiam czy urodzimy w lipcu czy przenosimy na sierpnia wydrusia ale na start po co Ci tyle buteleczek??? Nawet jakbys miała sztucznym mlekiem karmić to Ci dzidzia nie zje 260 z butli hihi a te mniejsze to 150 także serio zastanów się bo szkoda kasy od razu tyle no ale to moje zdanie ja bym nie kupowała takiego zestawu dla niemowlaka
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Orchidea Nio w sumie masz racje ale słyszałam że ta firma to rewelka
wydrussia91
Orchidea albo jeszcze dr Brown's
Anula cześć Ryba:*
Anula cześć Ryba:*
Nooo też widzę ,że mają ceny niezłe z tej drugiej firmy smoczki zobacz sobie z NUBY poczytałam,że ponoć tez fajne mają te wypustki też jak sutek kobiety ;-) i chyba jeden kupię jutro jak będę wracała od dentysty Anula spokojnie jak pare dnii wcześniej się urodzi to nic złego ja mam znów obawy że w sierpniu urodzę hahaa ale może nie
reklama