reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Orchidea widze ze ty USG masz dokaldnie jeden dzien po mnie :-D ale fajnie ^^ pewnie sie juz dowiemy co tam siedzi, chyba ze dzidziole beda uparciuchami i sie zakryja :-D a ja jednak zdecydowalam ze ok 32,34 tc zrobie to USG w 4D gdzie jest 30 min nagrania z USG i 6 zdjec :-) az sie doczekac nie moge ^^

reklama
Hhahaha dopiero teraz zuważyłam ale numer :-D no powiem Ci,że ja to myslę,że mój mi nie powie lekarz już dwa razy mi nic nie powiedział hihi chyba,że będzie pewny,ja nawet z moim o tym 4d nie gadałam :baffled: a super pamiątka kurde no ,termin porodu też w sumie mamy podobny ja sie zastanawiam czy urodzimy w lipcu czy przenosimy na sierpnia :-D wydrusia ale na start po co Ci tyle buteleczek??? Nawet jakbys miała sztucznym mlekiem karmić to Ci dzidzia nie zje 260 z butli hihi a te mniejsze to 150 także serio zastanów się bo szkoda kasy od razu tyle no ale to moje zdanie ja bym nie kupowała takiego zestawu dla niemowlaka ;)

Ostatnia edycja:
Witam:-)jestem na biezaco co u was ale sie nie udzielam bo nie za fajnie sie czuje a maly szaleje;-)jedyne pocieszenie:-D
Presztraszylam sie jedna z kwietniowek juz urodzila....

No ja też właśnie poczytałam o tej firmie i dziś kupiłam jedną buteleczkę :-D anula cześć słonko,o kurde to szybko urodziła,może jakieś problemy były ;) nie bój się urodzisz pewnie w terminie

Nooo też widzę ,że mają ceny niezłe z tej drugiej firmy :-D smoczki zobacz sobie z NUBY poczytałam,że ponoć tez fajne mają te wypustki też jak sutek kobiety ;-) i chyba jeden kupię jutro jak będę wracała od dentysty Anula spokojnie jak pare dnii wcześniej się urodzi to nic złego ja mam znów obawy że w sierpniu urodzę hahaa ale może nie

reklama
Do góry