reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja w sumie też lubię sobie podotykać haha..ale coraz bardziej się przekonuję do zakupów przez internet..znam dużo osób, które prawie wszystko tam kupują..a troszkę zaoszczędzonej kaski nie zaszkodzi:) no ubrań dla siebie to nie bardzo lubie kupować przez neta..i nie robię tego..ale inne rzeczy to coraz częściej:)

reklama
Może jak będzie dzidzia malutka i nie będę miała jak wyjśc z domu to i ja sie przekonam hihi tylko no ja takie mam myslenie,że jednak świat wirtualny nas coraz bardziej pochłania a rzeczywisty mniej :zawstydzona/y: mówiłam,że ja troszkę staromodna jestem :-D oki lecę z mężem film obejrzeć jakiś do później :*:*:*

Czytam sobie w necie o pomyłkach co do płci dziecka..Nie wiedziałam, że aż tyle kobiet doświadczylo tych pomyłek...ale by było moje zdziwienie, jakby mi lekarz mówił np o dziewuszcze a urodzilabym chłopca!! Chyba bym mówiła, czy to na pewno moje???? Dziwne to, nakupujesz sukieneczek, a tu taka niespodzianka! Haha ciekawe czy którejś z nas się to zdarzy:):) niespodzianka na maxa!

Uciekam już, bo jadę do teściówki:-)

Moja siostra dwa lata temu tego doświadczyła. Całą ciąże lekarz jej mówił że bedzie coreczka. Rodziła przez CC wyobraźcie sobie jej szok, kiedy po obudzeniu (miala całkowite znieczulenie) dali jej chłopczyka.

Jednak nigdzie nie jedziemy, po obiedzie dopadł nas len i siedzimy w domu ;-)

Hej dziewczyny ja dziś w nienajlepszym nastroju u nas panuje jakis wirus pisałam ze przedwczoraj wymiotował mój syn dzis wymiotuje moja mama a ja sie czuje masakrycznie ... nie wiem czy wymiotowac czy leciec na Wc :confused2: do tego wszystkiego sikam co 15 minut ... nie mam pojęcia co sie dzieje.Bolą mnie plecy i ciągnie pęcherz aaaaaaaaaaa umieram:errr:Rano jade na badania więc jak cos z nerką bedzie nietak napewno wyjdzie.

Corin a Ty jak sie dziś czujesz opuchlizna zeszła?????? ja lekko podpuchłam wieczorem tzn dłonie i stopy.

reklama
No przespałam się troche i jakos lepiej .
mala monis nie masz czym sie przejmować jesli to twoja pierwsza ciąża na ruchy masz jeszcze czas. Niebawem poczujesz ;-)

Do góry