reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Buahhahaa marzenka no mojemu przeczytałam żeby mi czasem rak tak nie trzymał hahaah i powiem Wam,że chyba tak musimy wspominać poród nawet jak nas cholernie będzie bolało bo i smiechu troszkę wyjśc może jak w tej sytuacji :-D To moja siostra teraz co we wrzesniu rodziła małą poszła do wc po lewatywie ale poczuła tak samo główkę i jak wstała bidna to dobrze,że szwagier był bo poleciała do tylu zdążył ją złapać a ona usiadła na podłodze i mówi w dupie to mam tutaj rodzę :-D no ale szybko ją wzięli na łożko porodowe i przy 7cm rodziła bo mała się pchała starsznie na świat :D psota za mapeta masz kopa kolejnego dopiszę do listy :-D wisieńka wypoczywaj kochana ile wlezie należy Ci się !! :-D

Ostatnia edycja:
Widzę Marzenko, że wałkujesz mój ulubiony temat- Porody na wesoło. Czytałam to hurtem przez kilka godzin. Super temat i super wpisy. Najfajniejszy był ;-) mąz , któremu żona w trakcie kazała lecieć do bankomatu po kasę na ZZo. I ten bidulek zadzwonił spytać się kolegi :szok: co ma robić. Babeczka tak się wkurzyła że urodziła bez :-)

mailuj no też to czytałam haha ale akcje niezłe są czasem na porodówkach trzeba przyznać,że i śmieszne i takie ,że jednak ból przewyższa wszystko ... psota no i bardzo dobrze !!! pewnie do lipca sie uzbiera ze 33 :-D

Przeczytałam mojemu opis tego porodu, smiał sie ze mna ale i miał łzy w oczach. A po wszystkim powiedział - mnie to nie smieszyło, to takie smieszne ze facet sie martwi?! :-D

Poród super haha:) ja wczoraj tez czytalam porody, i niektóre to boki zrywać..też bym chciała mieć taki smiechowy! A mój małż to w życiu by nie trzymał mi wtedy rąk między nogami, bo chyba by padł trupem wcześniej..on nie może na moje cierpienie patrzeć a co dopiero takie krwawe sprawy hehe

Ja to bym chciała, zeby mój poród zaczął się sam..i to od razu taka szybka akcja hehe.. bo niestety wywoływane sztucznie to już zupełnie co innego i idzie jak krew z nosa..wtedy tylko kobietka sie meczy:) nie ma to jak natura sama zdecyduje kiedy dzidzi ma wyjsc!

Ostatnia edycja:
A ja tą buteleczkę tomme tippe kupię chyba z allegro, bo mają w dobrych cenach, ale od sprzedawcy, który ma tez inne rzeczy, które potrzebuję..np poporodowe majtki, kosmetyki dla maluszka i takie tam inne..bo wtedy za przesyłke płacę tylko raz:) więc wyjdzie mi dużo taniej niż w sklepie:)
Już sama butelka ta antykolkowa z ta rurką i ze smoczkiem kosztuje z przesyłką około 26-28 zł więc i tak się opłaca:) a to ta duża 260ml..bo mniejsze jeszcze taniej:)
a u mnie w sklepie widziałam taka za 40-kilka zł

Ostatnia edycja:
reklama
No ja poprostu nie robię zakupów na allegro i tak jak pisałam kiedys wolę dotknąc zobaczyć co kupuję a czy taniej nie znam się :-) tak chociaż i mój przeżywa te zakupy hihi bo może podotykać i powybierać coś ;) ale każdy robi jak woli :-D

Do góry