reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hehe a mi własnie córka powiedziała ze ma mdłosci i smieje sie ze bedzie w ciazy , to by był numer nie z tej ziemi

maqnio ja mam taka nadzieje ze jak malenstwo podrosnie to corki pójda juz na swoje i nie bedzi problemu z pokojem , jednak jak nie to tak samo trzeba bedzie z sypialni zrobic pokój dla synka , lub córeczki

reklama
Witam kochane brzuszki! :-)
Ja tylko na chwile, ostatnio malo jestem ale najpierw ten wyjazd do kolezanki do Lublina a teraz moje kochanie jest bardzo chore i sie nim opiekuje.. Pewnie za kilka dni sama bede chora, bo to bylby cud, gdyby mnie nie zarazil..:eek:
Jutro postaram sie wiecej napisac, a na razie tak tylko na chwile wpadłam, zebyscie o mnie nie zapomniały! :zawstydzona/y:
Buziaki dla Was wszystkich, póki nie zarażam ;-)

Hejka Mamusie!!! Ja właśnie dzisiaj też mam parcie na owoce. Do tego wszystkiego oglądalam rekordy guinnesa i tam goście pięścią rozwalali całe arbuzy!!! Nie mogłam patrzeć na to marnotrastwo:-D.W domu miałam tylko mandarynki i mrożone wiśnie i już ich nie ma;-).A za arbuza to bym dzisiaj oddała pół królestwa i ręke mojego syna:-)
morgenrood pooglądałam sobie galerie i przyznam że jesteś nieźle zaopatrzone i to podwójnie.

orchidea buhahah leże pod stołem i placze ze smiechu!!!
mailuj..hiacynt hihi a to dobre!! mnie kumpela która ma 2 dzieci radziła zeby od początku prać ciuszki w takim normalnym proszku "dla dorosłych",bo wtedy przynajmniej dziecko sie do takowego przyzwyczai, a te proszki dla bobasów sa dosc drogie, wiec ona mówiła zeby od poczatku przyzywczaic do normalnego. ale wiadomo jak to jest co mama to inna opinia. ja jeszcze moich ubranek nie piore, narazie leza w szafie poupychane. jeszcze dam sobie troszke czasu:)
marzenko...jeszcze sporo czasu mamy a Twoje dziewczyny pewnie tak jak piszesz do tego czasu siie usamodzielnia, tazke zapewne ocalisz swoja sypialkę:)
katrina trzymaj sie z dala od małża, a jak juz musisz to załóz jakąś maskę na buzię co by cie nie zaraził. i zakaz całowania!!:-):-)

nie martwcie sie dziewczyny, u nas tez sie juz czeresnie skonczyly, truskawki juz sa jakies takie brzydkie i przestalam kupowac. Grapefruitow za to ci pod dostatkiem :-)

maqnio, dodi nawet sobie nie wyobrazacie ile bym kasy musiala wydac na to wszystko dla dzidziusia, na cala wyprawke + akcesoria. Podejrzewam ze moze w 2 tys E bym sie zmiescila jesli tutaj najtanszy wozek kosztuje 500 E i to jeszcze nie koniecznie jest z fotelikiem, a fotelik kolejne 100,200E a gdzie to wszystko czego by brakowalo... nawet nie chce o tym myslec i mysle ze bede mega zadowolona z tych rzeczy ktore dostane. Nie chce ich teraz ciagac do domu bo dostane szalu jak bede widziec co dzien lozeczko, wozek i reszte, poczekam na ostatni miesiac ciazy i dopiero wszystko przygotuje :-D

A teraz laseczki lece bo schodzimy do baru na mecz a pozniej pewnie do znajomych takze wroce w nocy. Buziolki kochane :*

Dzieki Maqnio za ostrzezenie, ale i tak spimy w jednym łóżku wiec pewnie mnie nie ominie.. Tylko, ze on moze brac leki a ja bede sie bujac z tydzien :eek: No ale nie bede krakac na razie..
A, bardzo ładnę imię dla Córci wybrałaś Maqnio, takie "delikatne" :tak:

katrinka no co Ty pewnie,że nie zapomnimy o Tobie !! :-)marmolada świnie z nich żeby tak marnować tak pyszne owocki :wściekła/y: marzenka a to możliwe że córka może być w ciąży czy tylko sie tak z Toba droczy hihi ?? maqnio hahah kurna mój na mnie patrzył jak na głupia jak mu to czytałam,że będe z solą naokoło bloku biegała a on do mnie Wam jednak ciążarówkom dziwne przychodzą mysli do głowy :-D em_ka buziaki słonko i bawcie sie dobrze ale żebys wypoczęła kochana ,żebys jutro tej macicy twardej nie miała bo kopa zasadzę hihi :-D

hahaha maqnio swietne rady ale sie usmiałam

a co do prania to ja bede w takim jak my prała od poczatku nie bede kupowac kazdemu innego proszku bo i tak mam krucho z kasa a jeszcze bede wymyslac , dziecko jak ma byc uczulone to i nawet swiecona woda nie pomoze ,moja młodsza córka to miała uczulenie na tetre to dopiero był horror jak kiedys tylko takie pieluszki były i lekarka kazała mi własnie prac w wizirach albo arielach duzo płukac i pozadnie prasowac to troche pomagało

orchidea z córka wszystko mozliwe ma chłopaka spia razem to chyba lektur nie czytają ma 20 lat ja w jej wieku juz ja miałam , ale by mnie zaskoczyła tym bardzo a wiem ze sie nie zabezpiecza bo sie zle czuje po tabletkach innych srodków nie stosuje to róznie to moze byc patrzec tylko jak zostane babcia

Ostatnia edycja:
katerinka ja juz sie drugi tydzien bujam z tym choróbskiem i szczerze Ci tego nie zyczę!! także trzymaj usteczka z dala od małza:)
orchidea..mój juz nawet na moj paniczny smiech nie reaguje bo juz wie, ze szczerze sie do kompa:)
marzenka ja tak samo od początku bede prac w zwyklym:)
em_ka udanego wieczorku:)

reklama
hej kobitki brzuchate :)

ja już po usg połówkowym, ulga - bo maluszek zdrowy, wszystko się dobrze rozwija, serduszko pięknie bije, macha łapkami - nie da się opisać tego uczucia, jak coś takiego się ogląda, zresztą co ja wam mówię - same wieicie doskonale:-) coś niesamowitego

cały dzień z mężem tylko sobie przypominamy ten widok

tylko nadal nie wiem kto tam jest w środku, bo lekarz powiedział, że nic tam nie widzi, ale nie chce jeszcze nic stwierdzać, bo przekonany nie jest :eek: no i znowu czekanie a już myślałam że będę wiedziała czy mówić do brzuszka - mała czy mały.... a tak ciągle bezosobowo
ale co tam najważniejsze że zdrowe

waży już 400 gr to chyba dużo co? :szok: a ja tylko 4 kilo do przodu...hmmm

Do góry