reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dzięki dziewczyny - czyli jeszcze mam czas na ten test.. faktycznie nie będę się zgłaszać na ochotnika w takim razie :) skoro to takie paskudne do wypicia, a cukier miałam ostatnio dobry, zobaczymy, czy za dwa tygodnie jak będę miała wizytę to gin coś wspomni...

a ja jeszcze chciałabym wrócić do pytania o ciuchy, ale takie dla odmiany dla nas - znacie jakieś fajne i niedrogie sklepy? szczególnie pytam o spódnice i sukienki, bo już mam dosyć tych jeansów na okrągło.... ale jakieś fajne rybaczki mogłyby być :-)

a jutro mam USG połówkowe... i się kurde już stresuję:-(, trzymajcie kciuki pliiiiiis

reklama
Pippi nie znam upodobań, ale ja sporo fajnych rzeczy kupilam na Allegro, inowych i uzywanych. W mojej miejscowosci nie ma bowiem zadnego sklepu z ciazowymi ciuszkami a do wawy mam 1,5 godz jazdy wiec nie fatyguje się

mamucica gratuluje ja i dzidziolek super,że wszystko dobrze no i parka jeszcze super :-) Poszłam na spacer ale krótki był hihi bo deszcz u mnie zaczął padać :no: dobrze,że zimno nie jest bardzo,teraz pierogi jem i barszczykiem popijam ma któraś chęć ???

dzięki sestina zerknę, tylko ja mam taki problem psychiczny chyba, że muszę wszystkiego dotknąć, zmierzyć, bo coś mi się podoba w necie, a potem na sobie już niekoniecznie :-)
a jeszcze mam wrażenie że nie dość że te ciuchy cholernie droige a szkoda mi kasy na kilka miesięcy to jeszcze jakieś takie to wszystko wielkie i niemodne
a ja bym chciała coś na czasie - sexy mama a nie jakiś namiot na brzuch :-D

Czesc dziewczynki :)
Mała monis - gratuluje Filipka, a Tobie Mamucica córci :)
Gocha nic sie nie martw, Tosiek na pewno zdrowy jak rybka! :)

Pippi - ja mam juz skierowanie na to badanie z glukoza i bede w ok 22tyg jak je zrobie, moze w 23.
Ale zdziwiłam sie jak to przebiega:
Oddajesz krew na czczo, potem wychodzisz, wypijasz ta glukoze, czekasz godz i oddajesz krew znowu, wychodzisz, czekasz dwie godz i oddajesz ponownie. Matko ile to trzeba czekać, i to bez jedzenia!!!? :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry