hej mamuśki
Mała monis - gratuluję Filipka, też mi się bardzo to imię podoba, ale mojemu M w ogóle, a ustaliliśmy, że wybieramy takie, żeby nam się obojgu podobało.... no cóż trudno
Veronique - wiem że gardło to można spokojnie szałwią płukać - pomaga i na gardło i na zęby, a jak cię zatoki bolą to można brać Sinupret - to takie tabletki są i świetnie oczyszczają zatoki, ja zawsze miałam z tym problem, przed ciążą brałam zawsze Ibuprom Zatoki i z głowy, ale teraz nie mogę, a ten Sinupret pomógł
Popieram pomysł z płkami - wiecie co, tak naprawdę nawet samo siedzenie na nich jest super, ja w pracy taką mam i nawet teraz na niej siedzę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dla mnie super, próbowałam dziś z krzesłem, ale wolę piłkę
muszę do domu sobie taką sprawić i poćwiczyć trochę, chodziłam przed ciążą na zajęcia z Body Ball i zawsze po nich się super czułam, taka porozciągana i zrelaksowana
danuśka to chyba
dodi misia pisała, ze kupiła za duże spodnie. Zresztą ja też wzięłam sobie 38, ale żałuję, że nie 36, bo odstaje mi ten pas na górze i brzydko się marszczy, poza tym musiałam prawie na maksa pościągać te troczki na biodrach, więc też to dobrze nie wygląda, sama nie wiem czym się kierować na zakupach - czy te rozmiary to są rozmiary, które wsię nois przed ciążą???? ratunku, bo już głupieję
właśnie dziewczyny, w czym wy chodzicie ubrane ?:-) bo ja mam jakoś mało pomysłów i tylko na zmianę te dżinsy i legginsy z tuniką, a już mi się nudzi..... ktoś ma jakieś namiary na fajne spódnice albo sukienki?