reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja też się strasznie cieszę, że jsteście na tym forum
ja nawet nie próbuję znajomych zadręczać tematem ciąży, bo doskobnale pamiętam jaki to dla mnie był nudny temat jak w ciąży nie byłam ha ha ha :zawstydzona/y:więc im tego oszczędzam
chyba że ktoś sam zaczyna
tylko z mężem rozmawiam no i z Wami - super że jesteście:happy2:

Psota teraz czasami mi winka czerwonego brakuje.... ale jakoś to znoszę
tak poza tym to chyba nic... ale bardzo nie zieniłam trybu życia
myslę że na wiosnę będzie mi za to strasznie brakować jazdy na rowerze, bo uwielbiam i wysokich obcasów:tak: na razie jeszcze chodzę, ale niedługo pewnie się skończy, jak brzuszek urośnie

danuśka witaj w klubie wąchaczy piwa :-) też to robię, aż się boję co będzie w lecie - zimne piwko w upały mniam...

Ostatnia edycja:
reklama
Setina, ja też uwielbiam sushi, teraz jem z gotowaną rybką i krewetkami.

Em_ka, Balkan ja też tak średnio znoszę przymus leżenia i siedzenia w domu, zawsze byłam bardzo aktywna.

Danuska, możesz bezalkoholowe;)

Pippi, przybij piatkę, kocham obcasy;)

Mi brakuje tańca, ale bym sobie poszalala;)

Ale nie zamieniłabym tego stanu na żaden inny teraz:))

Ostatnia edycja:
psota gotowana mi w sushi nie idzie. Ale jak wyżej- co tam, czego nie robi się dla maleństwa.:) Poleżałabym w gorącej wannie też, na te plecy....

wydrussia jako tako;) tez po 10 otworzyłam oczka ale z godz wlepiałam się w Tv. Teraz pokreciłam sie po domu i looknęłąm tu;)

ej dziewczynki, ja ide sie polozyc, niewyraznie sie jakos czuje. Pozniej wyjde na spacer to moze mi przejdzie. Buziolki :*

reklama
W sumie miałam obawy,że papierosów będzie mi brakowało piwka czasami czy winka ale daje radę i szczerze cieszę się,że nie pije ani nie palę :-D A tak najbardziej to chyba porządnego sexu hahaha mi brakuję,bo mój sie zrobił strasznie ostrożny więc to nie to samo co przed ciążą było :-D

Do góry