reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Morgenrood, hmmm... a dlaczego tak? Teraz będziesz latała z maluszkami, to się odmłodzisz;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio któraś pisała (niestety nie pamiętam która), że kupiła spodnie ciążowe i musiała wziąć S bo M-ka była za duża. Muszę kupić już ciążówki, bo w moich już ciasno, a nie chcę Kruszynki gnieść. Tylko myślałam żeby na all kupić i teraz nie wiem czy te rozmiary zawsze takie pomieszane?

Morgenrood, no to świetnie!!! Wszystkiego naj naj naj:)

Danuska, chyba zawsze, ja zamówiłam na allegro L i musiałam wymienić na S.

Ostatnia edycja:
Wiecie co a ja nie kupowałam jeszcze nic ciążowego cała siatę ubrań mi siostra dała dżinsy,tuniki,dresy i sukienki na lato

Psota, dzięki, to też S-kę chyba zamówię.
Orchidea, to super, że siostra Cię wspomogła. Moja też mi coś dała, ale te spodnie są jeszcze sporo za duże. A ja potrzebuje czegoś na co dzień.

Ostatnio któraś pisała (niestety nie pamiętam która), że kupiła spodnie ciążowe i musiała wziąć S bo M-ka była za duża. Muszę kupić już ciążówki, bo w moich już ciasno, a nie chcę Kruszynki gnieść. Tylko myślałam żeby na all kupić i teraz nie wiem czy te rozmiary zawsze takie pomieszane?

Dobra rada- idz do sklepu, przymierz sobie jakiejs firmy, sprawdz rozmiar i wtedy szukaj takich samych na allegro. Ja tez jak kolezanki mialam zdziwiona mine ze mam spodnie rozmiar 36 a normalnie to 40stka.....
Oni chyba specjalnie to robia z rozmiarami zeby nam humor poprawic :-D

Danuska może tak jest jeżeli chodzi o te spodnie na allegro, bo ja z kolei kupowałam w sklepie i musiałam kupić conajmniej rozmiar większe, a w dodatku to był jedyny krój który był dobry w rozmiarze więcej, bo inny krój musiałabym wziąć dwa rozmiary większy a przytyć poza brzuchem nie przytyłam.

Orchidea, ale Ty masz dobrze, kochana:) Ja kupiłam tylko jedna parę spodni, M. mi kazał, żeby Dawidka nie uwierało;) Ale spokojnie moge chodzic w ciuchach z przed ciąży. Zazdroszczę Wam tych brzuszków, u mnie nikt ciąży nie zauważa;]

reklama
psota danuska no ja dużego nie mam też a moja siostra to straszna chudzina więc na teraz mam dobre te dżinsy ale pewnie ok maja będę musiała znaleźć większe :-D ona w 9tym miesiacu ważyła 54kg więc sobie wyobraźcie jaka to szczapa szwagier taki chudy też mój jest i chrzesnica moja hahaha teraz druga chociaż wygląda fajnie i je za dwoje mleko hahaha może sie do ciotki wrodziła :-D

Do góry