reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No właśnie dlatego ja się bałam kupić spodnie ciążowe na allegro, bo ja z kolei trafiłam na inny typ bo normalnie nosze rozmiar 38, a tu 42 były dopasowane, aż w końcu kupiłam 44 :szok: bo wolę jednak zostawić sobie trochę zapasu. A tak ogólnie to moim zdaniem ktoś kto wymyślił spodnie ciążowe miał genialny pomysł... :-)

Ludzie!!! tego sie nadrobic nie da, od wczoraj wieczorem chyba 20 ston :szok: ja bylam u kumpeli i dopiero przyszlam. Koszmarne mam ostatnio te noce, dzisiaj nie spalam od 4-8 i przewracalam sie tylko w lozku. Myslalam ze zwariuje, do tego moj fretek zaczal kaszlec (tak jak ten kotek ze shreka) i musialam leciec go uspokoic bo obudzilby wszystkich. No cudnie bylo!!

Corin trzymam kiciuki za wizyte i z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci ^^ oby dziewczynka :-D

Marzena ale bym zjadla kopytka !!! :wściekła/y: :rofl2:

u nas dalej pogoda nijaka, niby z rana swiecilo slonko ale wiater taki ze az kapuce musialam zalozyc, tak zimno! a myslalam ze uda mi sie z frytkiem wyjsc na spacerek co by bidok w koncu sobie pobiegal.

hej , witam popołudniowo:) ja obiadowałam kaszę gryczaną dziś między innymi a teraz deser by się przydał:)

Maqnio ramka jest świetna:-) Chyba też taką zamówię:-) Pamiątka jak nic:-) właśnie mi mąż oznajmił że na weekend zabiera mnie do moich rodziców:-) ale sie cieszę:-D masakra

reklama
Wrzuciłam fotke.. ale jakoś sie sobie nie podobam..nie wiem, cos mi nie pasuje...taka buzie jak pączek mam w tych krotszych włosach.. chyba będę zapuszczać!

Do góry