reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psota Kolorowe hihi nie no żartuję ale powiem Wam ,że jakoś nad włosami nie myślałam tylko mój się smiał,że jak syn będzie z lokami to jak anioł będzie wyglądał hihihi

reklama
ja na razie o tym nie myślę, ale pamiętam jak kiedyś myślałam, że właśnie córeczka będzie miała po mnie kręcone włosy (niestety nie mam aż tak kręconych jak prześliczne loki Orchidei) i na dodatek rude po tatusiu, który za młodu był rudzielec..... a teraz..... chciałabym, żeby po mamusi odziedziczył zdolność analitycznego myślenia, a po tatusiu dobroć i zmysł techniczny.....

się z wiekiem priorytety zmieniają.... :)

psota a wiesz ze ja tez coraz czesciej o tym myslę. u siebie obstawiam mała blondyneczke, bo ja brunetka a małz blondyn a jak był maly to włoski miał białe jak snieg, ja z kolei za młodu byłam szatynką. warto może spojrzec na siebie i małża jak mali byliście, wtedy warto porównywac:)

pamietam jak jakis czas temu synus mojej kumpeli powiedział ze "za mamą to jest bardzo mądry, a za tatą to tylko w gry lubi grać" :happy:

Chyba wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami tak mi sie wydaje albo sie gruboo mylę ...:baffled: tak leżę teraz i myślę jak bliźniaki morgenrood hmmm pewnie nick przekręciłam

maqnio, ja jak sie urodziłam, to miałam czarne i długie, jak na niemowlaka, włoski, a mój mąż miał włosy jak len. I z tego porównania dalej nie wiem jakie może mieć;) Może się pomiesza;) Albo będzie miał ciemne włoski i niebieskie oczka, albo jasne włoski i brązowe oczka;) eee nie istotne, będę i tak kochać najbardziej na świecie, nawet małego rudzielca;)

psota ale patrz jak teraz rudy w modzie w sumie u dziewczynek to inaczej wygląda niż u chłopców,ale też mi sie podoba :-D my obydwoje mamy piwne oczy i włosy też ciemny blond ma mąż no i ja jak byłam mała też blond ciemny miałam,tak myślę,że jesteśmy na początku ciekawe płci jak już wiemy to chiałybysmy wiedzieć właśnie kolor oczu i włosów poźniej ciekawe ile będzie ważyła dzidzia i mierzyła choroba zawsze mamy jakieś pytania bez odpowiedzi no :-D

orchidea, pożyjemy zobaczymy;) Ale jak sobie tak pomyślę, że dopiero co odebrałam wyniki Beta hCG i wg. skali byłam w 3 tygodniu, a teraz juz prawie 19, to napawa mnie to najdzieją, że może szybko zleci jeszcze te 20 tygodni;)

A najlepsze mam podejscie do zakupów, najpierw mówiłam, że poczekam aż skończy się I trymestr, później stwierdziłam, że poczekam, aż poznam płeć, a teraz po tych krwawieniach postanowiłam poczekać do 7 miesiąca;)

Ostatnia edycja:
psota racja, racja, nieważne czy blond, czy rude, czy ciemnowłose czy duuże czy małe, czy nosek zadarty czy nie..najwazniejsze ze nasze, zdrowe i najkochańsze będzie:-)

Echh no wcale kochana Ci się nie dziwię ;-) też mam dlatego narazie jedne bodziaczki pewnie sama bym ich do dziś nie kupiła chociaz rozglądać się już dawno rozglądam,no ale psota będzie dobrze damy radę teraz tyle kasy tylko mieć to i w 3dni wszystko kupisz sklepy mają wybór ogromniasty

reklama
Do góry