reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Oj jak ja bym chciała mieć proste włoski..a nie takie nijakie! Myślalam nad zmianą koloru, ale malż mówi, że mnie pasuje blond..i nie mam zmieniać.. Sama juz nei wiem co z nimi zrobić..

wydrusia heheh dzieki.. czasami to chyba za mlodo wyglądam.. bo w sklepie to często jak alkohol kupuję to o dowód mnie proszą...a ja tu ju z 24latka.. czasami chciałabym wyglądać na starszą..

Hahahaha dodi ode mnie też biorą tymbardziej,że ja uwielbiam na sportowo łazić ubrana więc aż mi czasem głupio,że w tym roku 27 a dowód proszą :-D

Ale czasami jest to peszące nawet..bo małz jest ode mnie 7 lat starszy, i ja wyglądam przy nim jak małolata, a juz w ogóle jak sie nie wymaluje i ubiore na luzie..(chociaż A. wcale nie wygląda staro haha) ale czasami ludzie sie dziwią, że jesteśmy malżeństwem..no i że mam taka "starą" córkę hah

reklama
Hihihi no widzisz to też plusy jakieś bo córka będzie za parę lat chwaliła się,że z mamą to by jeszcze na disco poszalała,ja tak myslę jak na wiosnę już bez kurtki będę śmigała i ludzie będą gadać ,że dziecko ma dziecko hahaha chyba z dowodem na czole będę chodziła hahah

Ostatnia edycja:
Do góry