reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Maqnio, no pewnie i najpiękniejsze, bo lipcowe;)

Orchidea, zaczęłam podchodzić do wszystkiego optymistyczniej, żeby nie oszaleć i dziecka nie stresować. A co do kupowania, to ja mam taką taktykę, że odkładam co miesiąc kasiorkę i w 7 miesiącu będę miała już sporo do wydania;)

Marzenko, masz rację:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry sposób znalazłaś :-D chomikowanie kasy teraz nam jak najbardziej potrzebne hihi dobra idę na serial i zajrzę niebawem :*:* jak wróci któraś z wizyty krzyczcie głośno żebym słyszała hahahha ;-) :-D

Wpadłam zobaczyc co słychać:-p Corin juz poszła więc trzymam kciuki!!!! oczywiscie za moje wrożkarstwo:-D żebym wygrała bo nie wiem czy tego totka puścić:rolleyes: ...żartuję oczywiście ... trzymam kciuki za udaną wizytę;-)
To co mi się chce dziś spac to poezjaa jeszcze pizze upiec musze i pouczyć syna bo jutro ma klasówke z matematyki:confused2:

ja też zawsze lubiłam matmę, mogę pomóc ;)

właśnie przyszła do mnie książeczka, już mi się podoba, zaczynam i ja lekturę ;)
maleństwo dzisiaj wyjątkowo aktywne, a kopniaczki takie jakby silniejsze. Rośnie w siłę, cieszę się jak nie wiem :happy:

Wróciłam, koleżanka poszła..
I pochwialę się, kupiłam sobie spodnie (jeansy) ciążowe z pasem:):) rurki.. Wzięłam rozm M, ale jakoś mi z tyłka spadały, więc musialam wziąć rozm S :szok: chyba jakieś większe te rozmiary ciążowe mają, bo nawet zwyklych spodni nie nosze juz S..

reklama
Do góry